Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ļoti Nikns Jenots

Foto: Krievijas hokejisti NHL

Pēc daudz hokeja ekspertu un arī kritiķu analīzēm, Krievija tiek dēvēta par pasaules otru spēcīgāko hokeja nāciju. Manuprāt tam visam var arī piekrist, jo arī KHL tiek dēvēta par otru spēcīgāko hokeja līgu pasaulē.
Arī Latvijai ir cieši saistīta ar Krievijas hokeju, tāpēc atbalstīsim savējos. Sports ir sports!Nacionālajā hokeja līgā spēlē 32 hokejisti.
Tātad lūk arī neliels ieskats Foto!


, 2016-10-17 09:44, pirms 8 gadiem
Ej tak tu... pakot čemodānu un uz staciju!
, 2016-10-17 10:28, pirms 8 gadiem
Kaut kāds propagandists
, 2016-10-17 10:43, pirms 8 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
129

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.