Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Maple Leafs" atskaita Rubīnu no treniņnometnes

"Maple Leafs" atskaita Rubīnu no treniņnometnes
Kristiāns Rubīns
Foto: AFP/Scanpix

NHL klubs Toronto „Maple Leafs” paziņojis par 27 spēlētāju atskaitīšanu no treniņnometnes, un uz AHL nosūtīto hokejistu vidū ir arī Kristiāns Rubīns.

„Maple Leafs” treniņnometnē ieradās 73 hokejisti, un šovakar atskaitīti 27. Astoņi spēlētāji pievienosies savām junioru komandām, bet 17 tikuši nosūtīti uz AHL komandas „Marlies” treniņnometni. Viņu vidū ir arī Kristiāns Rubīns, 20 gadus vecais Latvijas aizsargs, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja WHL, bet starpsezonā noslēdza līgumu ar ECHL klubu „Growlers”.

„Marlies” treniņnometne sāksies tikai pēc nedēļas, un šodien atskaitītie spēlētāji treniņus uz ledus turpinās ar „Maple Leafs” treneru korpusa pārstāvjiem.

NHL klubu treniņnometnēs vēl palikuši pieci Latvijas hokejisti – Zemgus Girgensons, Teodors Bļugers, Matīss Kivlenieks, Rūdolfs Balcers un Kristofers Bindulis.

Binduļa pārstāvētā „Capitals” šovakar aizvadīja savu pirmo pārbaudes spēli, taču Bindulis, kurš ir viens no 18 Vašingtonas kluba treniņnometnē esošajiem aizsargiem, spēlei pret „Bruins” nebija pieteikts. „Capitals” šajā mačā pamatlaikā spēlēja neizšķirti 1:1, bet pēcspēles metienos cieta zaudējumu 1:2.

Citā šī vakara pārbaudes spēlē „Flyers” ar 0:3 piekāpās „Islanders”

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/mapleleafs/news...


, 2018-09-17 09:22, pirms 6 gadiem
Šajā sistēmā jau AHL būs sasniegums. Jācer uz maiņām!
, 2018-09-17 11:58, pirms 6 gadiem
Uz KHL paspēs vēlāk
Lai pačakarē tos naudas (pelavu) maisus
Kā vergu tirgū
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.