Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Betmens: "Nākotnē varētu apsvērt arī NHL regulārā čempionāta spēļu aizvadīšanu Ķīnā"

Betmens: "Nākotnē varētu apsvērt arī NHL regulārā čempionāta spēļu aizvadīšanu Ķīnā"
NHL komisārs Gerijs Betmens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vīzijā par sporta veida attīstīšanu Ķīnā varētu ietilpt arī regulārā čempionāta spēļu aizvadīšana šajā valstī, izteicies NHL komisārs Gerijs Betmens.

Šoruden pirmssezonas spēles Ķīnā aizvada Kalgari "Flames" un Bostonas "Bruins" hokejisti, bet pērn Pekinā un Šanhajā pirmssezonas mačus aizvadīja Losandželosas "Kings" un Vankūveras "Canucks".

"Acīmredzami ir vieglāk tikt galā ar ceļošanas jautājumiem spēles aizvadot pirmssezonā, tādējādi dodot komandām iespēju sagatavoties sezonai. Tomēr domāju, ka kādā brīdī mēs nonāksim līdz tam, ka apsvērsim arī regulārā čempionāta spēļu aizvadīšanu Ķīnā. Lai gan mēs par to vēl neesam diskutējuši nedz savā starpā, nedz ar spēlētājiem, ja tas tiešām notiks, tad Ķīnā varētu risināties kādas no regulārā čempionāta sākuma spēlēm, lai turpinājumā hokejisti varētu atgriezties pie ierastajiem apstākļiem un kalendāra."

Tāpat Betmens norādīja, ka NHL pašlaik risina sarunas ar saviem biznesa partneriem Ķīnā - "Bloomage International Investment Group" un "O.R.G. Packaging", lai arī nākamsezon šeit varētu notikt pirmssezonas spēles. "Bloomage International Investment Group" svētdien atklās jaunu arēnu Čuncjinā, kur mači varētu risināties nākamgad.

"Mēs jau tagad runājam par nākotni," stāsta NHL komisārs. "Tas nav pārsteigums, jo esam šeit atbraukuši uz spēlēm, bet daļa no mums šeit atrodas, lai risinātu sarunas, strādātu un diskutētu ar mūsu biznesa partneriem. Tādēļ esam koncentrējušies uz to, kas notiks tālāk."

Betmens atklāja, ka vairākas NHL komandas izteikušas vēlmi nākotnē aizvadīt spēles Ķīnā. "Mūsu komandas okeāna otrā pusē vēlas aizvadīt spēles ārpus Ziemeļamerikas. Klubi vēlas iesaistīties šajā projektā, jo tā ir saistoša pieredze klubiem un lieliska pieredze arī spēlētājiem."

Izmantotie resursi:
nhl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-09-16 12:45, pirms 6 gadiem
Arī iciksons betmens u.c. Āmurikas līkdegainie biznesmeņi grib riktīgi iegrābties Ķīnas milzu tirgus pīrāgā.

nepārprotiet, es esmu lieliskā kanādiešu hokeja un NHL kā vissspēcīgākās hokeja līgas fans, un NHL mačus vērot ir īsta bauda,

tomēr man riebjas vienas wannnabe izredzētās tautas visbagātāko rausēju- superbagātnieku ilggadēji gājieni kanādiešu hokeja un NHL kā Kanādas un ASV ziemeļdaļas klubu izveidotas un nostiprinātas līgas, graušanā, pārdodot klubus uz visādiem subtropu un pustuksnešu štatu pilsētām, un nonivelējot NHL saturisko, ne finansiālo vērtību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-09-16 21:45, pirms 6 gadiem
HMB- FUNNIS!!! rakstīja: tur sen ir nauda un tad viss paarejais
nauda pāri visam, arī pāri hokeja, līgas un klubu tradīcijām līgā ir tikai 25 gadus- kopš 1995.gada, kad līkdeguņainais "likmju vīrs" [bettman], citu "izredzētie"naudas maisi un naftas utml miljardieri nāca pie pilnīgas noteikšanas NH Līgā.
, 2018-09-16 21:59, pirms 6 gadiem
starp citu, Gary Bettman uzņemts ir žīdu (jewish; judische ) sporta slavas zālē 👹
https://en.wikipedia.org/wiki/Inter...
, 2018-09-17 12:01, pirms 6 gadiem
KHL jau priekšā
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.