Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Draizaitls ar "Oilers" paraksta astoņu gadu līgumu par 68 miljoniem dolāru

Draizaitls ar "Oilers" paraksta astoņu gadu līgumu par 68 miljoniem dolāru
Leons Draizaitls
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Edmontonas "Oilers" savā mājaslapā paziņoja par vienošanās pagarināšanu ar vienu no vienības līderiem Leonu Draizaitlu.

Nepilnus 22 gadus vecais vācu centra uzbrucējs Leons Draizaitls līgumu pagarinājis uz astoņām sezonām un vidēji gadā saņems astoņarpus miljonus ASV dolāru. Tādējādi līguma kopējā vērtība būs 68 miljoni dolāru.

Edmontonas "Oilers" 2014. gada Nacionālās hokeja līgas draftā Draizaitlu izvēlējās ar trešo kārtas numuru. Aizvadītā sezona bija viņa līdz šim labākā karjerā. Regulārajā sezonā Draizaitls ar 77 (29+48) punktiem 82 spēlēs bija otrais rezultatīvākais komandā, atpaliekot vienīgi no Konora Makdeivida (30+70). Tāpat Draizaitla rēķinā arī 20 soda minūtes un pozitīva lietderība +7.

Savukārt Stenlija kausā Draizaitls ar 16 (6+10) punktiem 13 mačos bija rezultatīvākais komandā, nopelnot arī 19 soda minūtes un pozitīvu lietderību +8. Stenlija kausā "Oilers" izstājās otrajā kārtā, vispirms sešos mačos apspēlējot Sanhosē "Sharks" un tad septiņās cīņās piekāpjoties Anaheimas "Ducks".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/oilers/news/oil...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: YX
, 2017-08-16 22:18, pirms 7 gadiem
rufus7 rakstīja: Tikmēr girgensons vel bez līguma
Pats arī sēdi bez līguma!? 😂

Tādi gudrīši ka maz neliekas. .. sc ar steigu jaizdoma kkas pret tizlajiem komentāriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-17 07:45, pirms 7 gadiem
Ārprāts!Pirmajā brīdī lasot virsrakstu likās ,ka runa iet par mūsu Dzierkalu!Sirds sāka daudzīties kā negudra,bet tad atverot rakstu sapratu ,ka stresam nav pamata...tas tak jaunais fricis:-)
, 2017-08-17 08:20, pirms 7 gadiem
YX rakstīja: Phe, NBA rezervisti pat vairāk saņem!
Hokejā komandā nav 10 cilvēki...
, 2017-08-17 11:33, pirms 7 gadiem
gut
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.