Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nolans: "Bufalo komandai ir tikai viens ceļš - augšup"

Nolans: "Bufalo komandai ir tikai viens ceļš - augšup"
Teds Nolans
Foto: AP/Scanpix

NHL komandas Bufalo "Sabres" galvenais treneris Teds Nolans uzskata, ka jauno un pieredzējušo spēlētāju mikslis gaidāmajā sezonā ļaus startēt krietni veiksmīgāk nekā pērn.

"Iespējams, labākie vārdi, kurus šajā vasarā dzirdēju no kluba ģenerālmenedžera Tima Mjureja mutes, bija "pieci gadi"," atzīst Nolans, kurš par "Sabres" pagaidu galveno treneri kļuva pagājušā gada beigās, bet martā pagarināja līgumu ar klubu uz trim sezonām.

"Kurš gan var zināt, kas notiks pēc pieciem gadiem? Es kā treneris vienmēr uztraucos tikai par tagadni un tagad mans mērķis ir pēc iespējas labāk sagatavot komandu sezonai. Ja dabūjam tādus spēlētājus kā šovasar, tad komandas pārbūve var nebūt ilga un mēs jau drīzumā cīnīsimies par to, ko vēlas visi - Stenlija kausu," uzskata treneris.

Starpsezonu perioda jaunieguvums Kriss Stjuarts, kurš uz Bufalo pārcēlās apmaiņā pret ilggadējo "Sabres" vārtsargu Raienu Milleru, ir pārliecināts, ka komanda jau tagad ir gatava cīnīties par vietu play-off. Viņš arī uzskata, ka 1. jūlijā klubs spēra platu soli pareizajā virzienā un jau nākamsezon spēs pārsteigt pretiniekus.

1. jūlijā, kad atvērās NHL brīvo aģentu tirgus, Mjurejs sāka aktīvu darbu, piesaistot komandai Braienu Džontu, sezonas laikā aizmainītos Metu Mulsonu un Koudiju Makkormiku, pagarinot līgumu ar Markusu Folinjo, kā arī papildinot aizsargu rindas ar Andržeju Mešārošu un Džošu Žoržu. Turklāt vēlāk jūlijā tika pagarināts līgums ar komandas labāko vārtu guvēju un centra uzbrucēju Taileru Enīsu.

"Viena lieta, ko allaž cenšos panākt, ir radīt vidi, kurā spēlētāji var uzplaukt, augt meistarībā un justies nepieciešami," uzsver Nolans. "Pasaulē nav nekā labāka kā justies vajadzīgam. Ir daudz labu iemeslu, kādēļ cilvēki vēlas spēlēt Bufalo un es tikai priecājos par to, ka strādājam radošā vidē."

Veterānu piesaiste ar līderu īpašībām palīdzēs komandas jauno spēlētāju kodolam centra uzbrucēju pozīcijā - Enīss, NHL draftā ar 2. numuru izvēlētais Sems Rainhārts, Koudijs Hodžsons un Zemgus Girgensons, kā arī daudzsološiem jaunajiem aizsargiem - Ņikitam Zadorovam, Rasmusam Ristolainenam un Džeikam Makkeibam.

Neskatoties uz Stjuarta pārliecību, "Sabres" iekļūšana Stenlija kausa izcīņā varētu būt vairāku sezonu jautājums, tomēr Bufalo negrasās gaidīt piecus gadus, lai sevi pierādītu.

"Paies laiks, lai pierastu pie kultūras, pie tā, kā mēs esam gatavojušies un kā spēlējam. Labā lieta ir tā, ka mums milzīgs daudzums ar jauniem, talantīgiem hokejistiem un mēs iegādājāmies dažus spēlētājus ar labām rakstura un līdera īpašībām. Savienojot šīs divas lietas, parasti sanāk labs maisījums," piebilst Nolans.

"Ir tikai viens ceļš - augšup. Otro gadu pēc kārtas pabeigt regulāro čempionātu 30. vietā - tas nav tas, ko mēs sagaidām."

  +5 [+] [-]

, 2014-08-16 23:09, pirms 10 gadiem
Pareizi jau saka, zemāk jau vairs nepaliks!

     [+] [-]

, 2014-08-16 23:24, pirms 10 gadiem
Ņjā, zemāk par 30'o vietu trīsdesmit komandu konkurencē jau nenokrist. Galvenais, lai pārāk neaizraujas, turpina iesākto ledus "sūkāšanu" un beigās arī finišē lejasgalā ar lielākām iespējām izcelt McDavid'u

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 23:44, pirms 10 gadiem
Plot twist: Buffalo paliek 30. vietā, Islanders arī gana zemu; Islanders uzvar drafta loteriju, bet kā zinām šis picks treida dēļ iet uz Buffalo; Sabres 2015. gada draftā izvēlas ar #1 un #2, paķer gan McDavid gan Eichel

badumtss

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 23:55, pirms 10 gadiem
Diezgan acīmredzama medus liešana faniem.

Loģiski, ka kādam arī tās spēles ir jāapmeklē. Neteiks jau, ka apzināti mērķējam uz 30. vietu.

Lai gan noteikti, ka iespējas palikt tik tālu lejasgalā šosezon ir mazākas, ja salīdzina ar iepriekšējo sezonu, ja vien atkal netiks bariem mainīti prom spēlētāji pret drafta izvēlēm, par ko šaubos.

     [+] [-]

, 2014-08-17 00:27, pirms 10 gadiem
ellja rakstīja: Plot twist: Buffalo paliek 30. vietā, Islanders arī gana zemu; Islanders uzvar drafta loteriju, bet kā zinām šis picks treida dēļ iet uz Buffalo; Sabres 2015. gada draftā izvēlas ar #1 un #2, paķer gan McDavid gan Eichel

badumtss
Neizklausās nemaz tik nereāli.

     [+] [-]

, 2014-08-17 01:31, pirms 10 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Neizklausās nemaz tik nereāli.
Varbūtība ir ļoti minimāla. Pat, ja Sabres paliek pēdējie, varbūtība dabūt 1. izvēli ir 18,9% + daži procenti, ja pārējās 1. kārtas izvēles netiek play-off.

Varbūtība, ka Islanders paliks pēdējie vai priekšpēdējie arī ir ļoti neliela - viņi tikpat labi var tikt izslēgšanas spēlēs.

Gan Makdeividu, gan Aikelu dabūt iespējas ir <1%.

     [+] [-]

, 2014-08-17 02:44, pirms 10 gadiem
Nolan, paņem Bārtuli sev palīgā - noderēs!

     [+] [-]

, 2014-08-17 08:31, pirms 10 gadiem
Jā, šitā pateikt! Zemāk krist jau nav iespējams, tā kā uz augšu lēnām jāvirzās....

  -1 [+] [-]

, 2014-08-17 10:03, pirms 10 gadiem
Brīnumi notiek ļoti reti.Ar šodienas sastāvu izslēgšanas spēles ir Sabres griesti.

     [+] [-]

, 2014-08-17 13:06, pirms 10 gadiem
Zemakais līmenis sasniegts tikkai jakāpj uz augšu.