Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

2018. gada Stenlija kausa ieguvējs Burakovskis piekrīt "Avalanche" kvalifikācijas piedāvājumam

Agris Suveizda

2018. gada Stenlija kausa ieguvējs Burakovskis piekrīt "Avalanche" kvalifikācijas piedāvājumam
Andrē Burakovskis. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Kolorādo "Avalanche" pavēstījusi par viena gada līguma parakstīšanu ar ierobežoti brīvo aģentu Andrē Burakovski.

Kolorādo "Avalanche" savā mājaslapā kvalifikācijas līguma vērtību neizpauž, taču The Athletic ziņo, ka 24 gadus vecais zviedru uzbrucējs saņems 3,25 miljonus ASV dolāru. Burakovskim beidzās divu gadu līgums par kopumā sešiem miljoniem dolāru. Neilgi pirms kļūšanas par ierobežoti brīvo aģentu Burakovskis tika aizmainīts no Vašingtonas "Capitals", Kolorādo "Avalanche" šķiroties no Skota Kosmačakara un otrās un trešās kārtas drafta izvēlēm.

Burakovskis, kurš 2013. gadā tika draftēts ar 23. numuru, aizvadītajā sezonā piedalījās 76 spēlēs un sakrāja 25 (12+13) punktus, 14 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +2. Septiņās Stenlija kausa spēlēs viņam divi (1+1) punkti un negatīva lietderība -3. Pirms gada Burakovskis palīdzēja "Capitals" izcīnīt Stenlija kausu, piedaloties 13 spēlēs un nopelnot sešus (2+4) punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/avalanche/news/...