Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dāņu uzbrucējs Bjorkstrands paraksta trīs gadu un 7,5 miljonu līgumu ar Kolumbusu

Krišs Upenieks

Dāņu uzbrucējs Bjorkstrands paraksta trīs gadu un 7,5 miljonu līgumu ar Kolumbusu
Olivers Bjorkstrands
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas ''Blue Jackets'' panākusi vienošanos ar 23 gadus veco Dānijas uzbrucēju Oliveru Bjorkstrandu. Līgums parakstīts uz trim gadiem un tā kopējā vērtība ir 7,5 miljonu ASV dolāru.

Dānijas uzbrucējam ir iepriekšējā sezonā bija itin veiksmīga - Bjorkstrands 82 spēlēs sakrāja 11 vārtu guvumus un 29 rezultatīvas piespēles. Sešās izslēgšanas turnīra spēlēs Olivers guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

''Biju priecīgs par 40 rezultativitātes punktiem, bet gribētos vairāk gūt vārtus. Protams, ka gribu uzlabot visus savus statistikas rādītājus, bet galvenais vēlos kļūt par labāku spēlētāju nākamajā sezonā,'' Dānijas hokejists citēts Kolumbusas kluba mājaslapā.

''Blue Jackets'' Bjorkstrandu NHL draftā izvēlējās 2013. gadā ar kopējo 89. numuru. 120 regulārās sezonas spēlēs NHL karjerā Olivers ticis pie 21 vārtiem un 40 rezultatīvām piespēlēm. Stenlija kausa izcīņas 11 spēlēs uzbrucējam 1+3.

''Olivers ir talantīgs spēlētājs ar izcilu metienu. Tāpat viņam ir vārtu gūšanas talants, kas attīstījies visu trīs profesionāla hokejista sezonu gaitā,'' atzīmējis ''Blue Jackets'' ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/oliver-bjo...