Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ribeiro un Rojs pievienojas "Predators"

Ribeiro un Rojs pievienojas "Predators"
Dereks Rojs
Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Nešvilas "Predators" parakstījis līgumus ar diviem kanādiešu centra uzbrucējiem Maiku Ribeiro un Dereku Roju, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Kontrakti ar Ribeiro un Roju ir noslēgti uz vienu sezonu - Ribeiro tajā pelnīs 1,05 miljonus ASV dolāru, bet Rojs - miljonu ASV dolāru.

34 gadus vecais Ribeiro kļuva par neierobežotu brīvo aģentu pēc tam, kad Arizonas "Coyotes" izpirka pēdējos trīs gadus no viņa četru sezonu līguma par 22 miljoniem ASV dolāru, kas tika parakstīts pagājušajā vasarā. Arī 31 gadu vecais Rojs, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Sentluisas "Blues" rindās par četriem miljoniem ASV dolāru, šovasar kļuva par neierobežotu brīvo aģentu.

Pagājušajā sezonā Ribeiro piedalījās 80 spēlēs, gūstot 16 vārtus un atdodot 31 rezultatīvu piespēli, bet Rojs aizvadīja 75 mačus, kuros izcēlās deviņiem gūtiem vārtiem un 28 rezultatīvām piespēlēm.

Atgādinām, ka jūlija sākumā "Predators" vienojās par 2,5 miljonus vērtu gada līgumu ar somu centra uzbrucēju Olli Jokinenu. Tādējādi par trim minētajiem centra uzbrucējiem Nešvilas klubs tērēs 4,5 miljonus, kas ir tikai par 350 000 ASV dolāru vairāk nekā savainoto centru Maiku Fišeru, kurš traumas dēļ nespēlēs četrus līdz sešus mēnešus. Tikmēr paredzamais ceturtās maiņas centrs Pols Gosteds pelnīs vairāk nekā Rojs un Ribeiro kopā (3,25 miljonus ASV dolāru).

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2014-07-16 11:23, pirms 10 gadiem
Predatoriem ļoti labs sastāvs vācās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-16 11:58, pirms 10 gadiem
2 labi centri tikai par 2 citroniem - lēti gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja