Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sabres nepagarinās līgumu ar vārtusagu treneri.

Sabres nepagarinās līgumu ar vārtusagu treneri.
Artūrs Irbe
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Šodien Buffalo Sabres nometne ziņo, ka nepagarinās līgumu ar vārtusargu treneri Džimu Korsi (Jim Corsi).

Tas liek domāt, ka A. Irbes pieņemšana šajā amatā kļūst ar vien reālāka.

     [+] [-]

, 2014-04-16 23:25, pirms 10 gadiem
Nolans diez gan pa šo laiku ir izdarījis LV izlases labā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-16 23:31, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka Irbe būs treneris NHL

     [+] [-]

, 2014-04-17 00:00, pirms 10 gadiem
Vairāk infas šeit:
Sabres announce sweeping changes to coaching staff
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-17 00:56, pirms 10 gadiem
Pēc taviem vārdiem tas "izbrāķētais prospekts" ir pietiekami izglītots cilvēks un to var redzēt paklausoties jeb kuru interviju. Un tev vispār būtu jātur ciet sava mute , ko tu dzīvē tamlīdzīgu esi sasniedzis ? Šis cilvēks ir pelnījis cieņu no katra latvieša bet diemžēl reizēm liekās , ka ZA viņu atceras biežāk un ciena vairāk , stulba situācija cik viņš sevi ir atdevis LV hokejam un cik viņš ir piedzīvojis hokejā - bet bļāviens šajā pareizajā Latvijā viņš nevarot strādāt jo viņam nav papīra , pie kājas visi papīri un viss , galvenais lai cilvēks ir personība un viņu ciena , un tāds arī ir Artūrs.

     [+] [-]

, 2014-04-17 00:59, pirms 10 gadiem
Tikai un vienīgi zaudējums LV hokejam , tā vietā paņems kaut kādu ārzemnieku..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-17 08:22, pirms 10 gadiem
Tampa vispar malaci, atjauno komandu visas vietas ne tikai uz laukuma!
P.s Irbe Vasintona beidzas ligums un vinu neviens neizbrakeja! Un izlases sakara visi zin kad vins ar Kirovu nesapaseja tas Vecajam Nazim.

     [+] [-]

, 2014-04-17 14:37, pirms 10 gadiem
TAMPA BAY LIGHTNING rakstīja: Pēc taviem vārdiem tas "izbrāķētais prospekts" ir pietiekami izglītots cilvēks un to var redzēt paklausoties jeb kuru interviju. Un tev vispār būtu jātur ciet sava mute , ko tu dzīvē tamlīdzīgu esi sasniedzis ? Šis cilvēks ir pelnījis cieņu no katra latvieša bet diemžēl reizēm liekās , ka ZA viņu atceras biežāk un ciena vairāk , stulba situācija cik viņš sevi ir atdevis LV hokejam un cik viņš ir piedzīvojis hokejā - bet bļāviens šajā pareizajā Latvijā viņš nevarot strādāt jo viņam nav papīra , pie kājas visi papīri un viss , galvenais lai cilvēks ir personība un viņu ciena , un tāds arī ir Artūrs.
Kāds IZGLĪTOTS cilvēks Irbe ir? 11 klases pabeidzis hokeja specklasē? Nu jā... līmenis.
Paklausoties viņa intervijas tieši izglītības trūkums arī visspilgtāk ir redzams - saprašanas par elementārām lietām un procesiem kopumā. Tas, ka viņš nav analfabēts un var secīgi salikt teikumus ar kaut kādiem patriotiski-iedvesmojošiem saukļiem nenozīmē, ka viņš ir izglītots.
Patiesībā - parasts "vidējais latvietis", kuram tik ir izdevies nedaudz pagrozīties mazliet augstākā sabiedrībā un kuram ir pieticis prāta, lai šo to pamācīties kā uzvesties un pirmajā reizē neparādīt savas vājās puses (lielākajai daļai mūsu valsts VIPu tā nav).

Tas pats Ozoliņš arī - knapi pabeidzis vidusskolu (precīzāk - viņam ļāva to pabeigt), mācījies n-tajās augstskolās, tomēr, pēc galīgākā lamzaka neizskatās, jo ir izgājis NHL skolu (kur viņiem notiek apmācības gan kā runāt ar presi, gan kā uzvesties sabiedrībā).

Tas ko katrs ir sasniedzis ir tikai katra indivīda darīšana. Jā, viņš ir bijis PRO sportists, kas spēlēja NHL, cīnījās par kausu. Spēlēja izlasē, kurā dabūja savas sīkās uzvaras. Un? Tu gribi pateikt, ka šāds cilvēks ir jāciena, teiksim, vairāk nekā kāda mazā vai vidējā uzņēmuma vadītājs, kurš dod darbu kaut kādam skaitam cilvēku, maksā nodokļus utt. Ar ko viņš ir labāks par kādu skolotāju, kas māca bērniem to pašu matemātiku?
Irbe ir veiksmīgs sportists, taču ir 100 dažādu jomu, kur viņš ir nekāds.

Ja runā par viņa papīru lietām.
Vot, Latvijas likumdošana prasa papīrus pat parastiem svaru zāļu instruktoriem (ne treneriem, bet instruktoriem). A ar valsts izlasi, tavuprāt, var strādāt "cilvēks ar pieredzi"?

Zini ar ko tas beigsies? Ar to, ka kādam spēlētājam būs mikrotrauma, Irbe nezinās ko un kā, jebšu viņam vienkārši nebūs specifisko zināšanu, ļaus hokejistam spēlēt i viņa mikrotrauma kļūs nopietna. Rezultātā - zaudēts izlases spēlētājs un pašam hokejistam - karjera apdraudēta.

Latvijā kopumā ir problēma, kad atbildīgos posteņos liek "foršos džekus", nevis profesionāļus. Foršs džeks tā nav profesija.