Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons nerealizē izgājienu pret vārtsargu, "Sabres" piekāpjas "Rangers"

Girgensons nerealizē izgājienu pret vārtsargu, "Sabres" piekāpjas "Rangers"
Zemgus Girgensons. FOTO: James P. McCoy/Buffalo News.

Ielaižot trīs vārtus pēdējās četras minūtēs, sakāvi Nacionālās hokeja līgas spēlē piedzīvoja Bufalo "Sabres", ar 2:6 (0:2, 2:1, 0:3) piekāpjoties Ņujorkas "Rangers". "Sabres" rindās abi vārti Džefam Skineram, neizmantots izgājiens pret vārtsargu Zemgum Girgensonam.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja īsāko spēles laiku sezonā, 9:46 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2. Jāņem vērā, ka "Sabres" ne reizi neatradās mazākumā.

Jau spēles pirmajā minūtē "Sabres" nonāca skaitliskajā vairākumā, tomēr tas netika izmantots, lai gan komandai bija vairākas labas iespējas to paveikt. Vienā no tām Rasmuss Dalīns pēc Džefa Skinera piespēles ar spēcīgu metienu noklaudzināja vārtu stabu, taču raidītā ripa savu mērķi nesasniedza.

Par vairākuma nerealizēšanu nācās dārgi samaksāt, jo 1:14 vēlāk "Rangers" labā spēles rezultātu atklāja Bū Nīvzs (0:1). Perioda astotajā minūtē lieliska iespēja izlīdzināt rezultātu pretuzbrukumā bija Girgensonam, tomēr tā vietā lai izdarītu metienu, viņš centās apspēlēt pretinieku vārtsargu, kurš palika nepārspēts.

Arī šajā situācijā ņujorkieši ātri vien lika nožēlot neizmantoto momentu - Vladislava Namestņikova metienu no distances pielaboja Džespers Fasts, sešas minūtes pirms pirmās trešdaļas beigām dubultojot pārsvaru (0:2).

Samazināt rezultāta starpību "Sabres" izdevās otrās trešdaļas ievadā, kad pēc Džeisona Pominvila piespēles no aizvārtes "Rangers" aizsargu netraucēts savus 35.vārtus sezonā guva Skiners (1:2). Pieļautā kļūda tika kompensēta mazāk nekā minūti vēlāk, jo Džimijam Vīzijam ar metienu no šaura leņķa izdevās atjaunot divu vārtu pārsvaru (1:3).

Perioda gaitā abu komandu starpā turpinājās sīva cīņa, un tā noslēgumā savus otros vārtus spēlē guva Skiners, atkal pietuvojoties "Rangers" līdz vienu vārtu deficītam (2:3). Tāpat "Sabres" uzbrucējs ir tikai viena precīza metiena attālumā no 2016./2017.gada sezonā iespētā personīgā vārtu guvumu rekorda.

Dzīšanos pēc izlīdzinājuma Bufalo uzsāka līdz ar trešā perioda sākumu, pirmajās septiņās minūtēs izdarot septiņus metienus, kamēr "Rangers" tādi bija tikai divi. Vairākās situācijas no vārtu zaudējuma glāba komandas vārtsargs Aleksandrs Georgijevs, kurš spēles laikā atvairīja 27 no 29 metieniem.

Pēdējās cerības atspēlēties "Sabres" būtībā zaudēja četras minūtes pirms pamatlaika beigām, astoņu sekunžu laikā ielaižot divus vārtus (2:5). Līnuss Ulmarks gan tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr tas ļāva Namestņikovam gūt savus otros un "Rangers" sestos vārtus spēlē (2:6).

Girgensona pārstāvētā komanda joprojām kopš decembra nav izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, un Austrumu konferencē tā pēc 57 aizvadītām spēlēm par trim punktiem atpaliek no Karolīnas "Hurricanes" un četriem no pēdējās "play-off" vietas īpašnieces Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  -2 [+] [-]

, 2019-02-16 06:34, pirms 5 gadiem
njaa... saprotu melnais darbs, siikumi uttt, bet tik loti degradeejies, kaa uzbruceejs... no punktu mashiinas jaunatnee, liidz chekerim NHL sobriid. Un tizlie atpalikusie latviesi, kas iebalsoja vinu ALLSTAR un reaali izpi..a smadzeni ar to
It kaa jau nesuudiigi, patstaaviigi NHL utt., bet bija gaidiits daudz, DAUDZ vairaak no vina. Zeel.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-16 08:28, pirms 5 gadiem
Interesanti,vai Bļugers šovakar spēlēs pret Kalgari,jo it kā Malkins atgriežās sastāvā .

  +2 [+] [-]

, 2019-02-16 08:44, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Interesanti,vai Bļugers šovakar spēlēs pret Kalgari,jo it kā Malkins atgriežās sastāvā .
nekā interesanta - spēlēs. jau vakar tika nolemts treniņā!
https://pittsburghhockeynow.com/pit...