Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Arvidsonam un Hertlam hat-trick, "Capitals" smaga sakāve, Zibanedžadam 2+2

Arvidsonam un Hertlam hat-trick, "Capitals" smaga sakāve, Zibanedžadam 2+2
Viktors Arvidsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Metropolitēna divīzijas līderes lomu zaudējusi Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals", kas šonakt piedzīvoja pamatīgu sakāvi pret Nešvilas "Predators" (2:7).

Nešvilas "Predators" 22. minūtē bija vadībā jau ar 3:0, vienus vārtu guva arī mazākumā un svinēja pārliecinošu uzvaru. Ar hat-trick izcēlās Viktors Arvidsons, bet divus vārtus guva Niks Bonino. Līgas labākajam snaiperim Aleksandram Ovečkinam šonakt negatīva lietderība -3, bet krievu aizsargs Dmitrijs Orlovs tika pie lietderības koeficienta -4. Divīzijas vadību pārņēma Kolumbusas "Blue Jackets", kas pret Ņūdžersijas "Devils" tika pie ceturtās uzvaras pēc kārtas (4:1).

Pie hat-trick tika arī Tomāšs Hertls, kurš kaldināja Sanhosē "Sharks" panākumu pār Pitsburgas "Penguins" (5:2). Trīs rezultatīvas piespēles Evandera Keinam, savukārt veterāns Džo Torntons iemeta savā 1000. spēlē "Sharks" rindās. Visvairāk punktu šonakt sakrāja Mika Zibanedžads, kurš ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Ņujorkas "Rangers" jau 16. reizi pēc kārtas "Madison Square Garden" uzvarēt Karolīnas "Hurricanes" (6:2). Pa diviem vārtiem guva arī Pavels Bučņevičs, Tonijs Deandželo un sāncenšu spēlētājs Saku Meenalanens, bet Matsam Cukarello-Osenam trīs rezultatīvas piespēles.

Jau divpadsmito zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Anaheimas "Ducks", kas viesos ar 1:3 piekāpās Detroitas "Red Wings", bet Floridas "Panthers" piedzīvoja septīto neveiksmi pēc kārtas – 1:5 pret Monreālas "Canadiens". Monreālas vārtos 51 no 52 metieniem atvairīja Anti Niemi. Septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja vārtsargs Lorāns Brosuā, kurš atvairīja 43 no 44 metieniem Vinipegas "Jets" panākumā pār Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights" (4:1). Vienus vārtus "Jets" iemeta mazākumā, bet divus – tukšos vārtos. Trīs punktus nopelnīja Kails Konnors (2+1).

SpēleRez
Blue Jackets – Devils4:1
Islanders – Blues2:1 P
Rangers – Hurricanes6:2
Red Wings – Ducks3:1
Canadiens – Panthers5:1
Wild – Kings3:2 PM
Predators – Capitals7:2
Jets – Golden Knights4:1
Stars – Lightning0:2
Sharks – Penguins5:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2019-01-16 23:05, pirms 5 gadiem
no zviedru valodas - Zibanejads, no persiešu - Zibanežads, ja nu kādam interesē.
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.