Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Starp NHL nedēļas trim zvaigznēm divi Kalgari "Flames" spēlētāji

Starp NHL nedēļas trim zvaigznēm divi Kalgari "Flames" spēlētāji
Džonijs Gudro
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas trīs zvaigznes, un atzinība tikusi Kalgari "Flames" uzbrucējam Džonijam Gudro, viņa komandas biedram Maikam Smitam un Pitsburgas "Penguins" uzbrucējam Filam Keselam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzītais Džonijs Gudro četrās spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un sešām piespēlēm, savācot visvairāk punktu līgā un palīdzot Kalgari "Flames" uzvaru sērijai sasniegt septiņas spēles. Pagarinājumā izcīnītajā panākumā pret Minesotas "Wild" amerikānis piekto reizi karjerā vienā mačā izcēlās ar trim piespēlēm, tādējādi piedaloties visos komandas vārtu guvumos. Savukārt abi viņa precīzie metieni kļuva par uzvaras vārtiem. Ar 45 spēlēs savāktajiem 54 punktiem Gudro ir otrais rezultatīvākais spēlētājs līgā.

Otrās zvaigznes gods ticis vārtsargam Maikam Smitam, kurš laukumā devās trijās no Kalgari "Flames" četrām uzvarām un tika galā ar 104 no 108 metieniem. Tādējādi Smits atvairīja 96,3% pretinieku metienu un vidēji mačā ielaida 1,32 vārtus. 35 gadus vecajam ripu ķērājam produktīvākais mačs bija pret Karolīnas "Hurricanes", kurā Smits atvairīja 38 metienus un palīdzēja komandai uzvarēt ar 4:1. "Flames" pirmo reizi kopš 2007. gada vismaz četru spēļu izbraukuma sēriju pabeidza tikai ar uzvarām.

Pie trešās zvaigznes titula tika Fils Kesels, kurš divos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un pieciem punktiem. Turklāt viņa abi vārti kļuva par uzvaras, palīdzot Pitsburgas "Penguins" beidzot nonākt pozīcijā, kas ļautu piedalīties Stenlija kausa izcīņā. Panākumā ar 4:1 pret Detroitas "Red Wings" Kesels tika pie trim punktiem, bet uzvarā ar 5:2 pret Ņujorkas "Rangers" viņš izcēlās ar 1+1. Kesels kļuvis par trešo amerikāni vēsturē, kurš desmit sezonās pēc kārtas guvis vismaz 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/johnny-gau...


, 2018-01-16 10:29, pirms 6 gadiem
kas ar to Jāgru... fleimos vairs nespēlēs, ķipa atlaists... trauma vai
, 2018-01-16 11:54, pirms 6 gadiem
Tizlie NHL skauti šo čali izvēlējās drafta 4. kārtā ar 104. nr., 87+170 (257) 3,5 sezonās. Johnny Gaudreau - Eliteprospects.com
, 2018-01-16 13:21, pirms 6 gadiem
agrism rakstīja: Tizlie NHL skauti šo čali izvēlējās drafta 4. kārtā ar 104. nr., 87+170 (257) 3,5 sezonās. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=88391
Augums. Parasti neviens netic, ka šāda auguma spēlētāji produktīvi spēs būt arī pie večiem.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
6

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.