Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" uz nenoteiktu laiku diskvalificē Girgensona maiņas partneri

Rolands Eliņš

"Sabres" uz nenoteiktu laiku diskvalificē Girgensona maiņas partneri
Patriks Berjlunds. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo „Sabres” paziņojis, ka uz nenoteiktu laiku no komandas diskvalificēts 30 gadus vecais zviedru uzbrucējs Patriks Berjlunds. Kā viņa soda iemesls tiek minēta neierašanās pie komandas un nespēja informēt par savu atrašanās vietu.

Patriks Berjlunds šosezon 23 spēlēs „Sabres” sastāvā guvis četrus punktus un iekrājis lietderības koeficientu -5. Viņš pārsvarā spēlēja ceturtajā maiņā, vairākkārt darbojoties tajā kopā arī ar latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu. Divas iepriekšējās spēles Berjlunds izlaida, kas oficiālajā komandas pārskatā tika raksturots kā slimības dēļ noticis fakts, taču viņš vakar nebija arī komandas treniņā, un šodien „Sabres” paziņoja par Berjlunda diskvalifikāciju.

„Sabres” plašākas nianses šobrīd publiski nepiedāvā, vien zināms, ka diskvalifikācija ir bez termiņa, proti, uz nenoteiktu laiku. "Sabres" preses dienests izplatījis paziņojumu, norādot, ka komentāri par šo jautājumu šobrīd netiks sniegti.

Berjlunds vasarā tika iegūts maiņas darījumā no Sentluisas „Blues”, kad Bufalo atvadījās no Raiena O`Railija. Berjlunds sezonas ievadā „Sabres” sastāvā darbojās otrajā maiņā, taču pamazām tika pazemināts uz trešo un vēlāk uz ceturto maiņu.

Jāpiemin, ka Berjlundam ir līgums ar „Sabres” līdz pat 2022. gadam, kas katrā sezonā Bufalo algu sarakstos aizņem 3.8 miljonus dolāru. Piecu gadu līgumu ar viņu noslēdza „Blues”.

"Sabres" tagad paredzētas divas spēles divās dienās - šonakt gaidāms sarežģīts mačs pret NHL čempioni Vašingtonas "Capitals", bet rītnakt būs jāviesojas pie Bostonas "Bruins".

Izmantotie resursi:
https://buffalonews.com/2018/12/15/...

  -1 [+] [-]

, 2018-12-15 18:05, pirms 5 gadiem
Berljunds nekad dzīvē neesmu dzirdējis nevienu tā sakām. nevar tak pat izrunāt

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 19:06, pirms 5 gadiem
Grēbers rakstīja: Berljunds nekad dzīvē neesmu dzirdējis nevienu tā sakām. nevar tak pat izrunāt
šoreiz ir pareizi. Tā zviedriski izrunā, bet bieži vien visādus jokus te var redzēt ar zviedru uzvārdiem.

  +4 [+] [-]

, 2018-12-15 22:38, pirms 5 gadiem
Viņš uzzināja, ka viņš ir Berjlunds, tāpēc iegrima dziļā depresijā, kā rezultātā neieradās un nespēja informēt. Var cilvēku saprast.

     [+] [-]

, 2018-12-16 12:35, pirms 5 gadiem
Nav vins 4 mainas speletajs. Ceru kad vinu aizmainis uz kadu citu komandu.