Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čikāga pārtrauc ilgo neveiksmju sēriju, Vegasa sagrauj Anaheimu

Rolands Eliņš

Čikāga pārtrauc ilgo neveiksmju sēriju, Vegasa sagrauj Anaheimu
Ar sauso spēli tiek apsveikts Marks Andrē Flerī. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā savu pirmo uzvaru Čikāgas “Blackhawks” galvenā trenera amatā guvis Džeremijs Kolitons, kura vadītā komanda ar 1:0 pieveica Sentluisas “Blues”, pateicoties Korija Kroforda sausajai spēlei.

Viena no šīs desmitgades labākajām NHL komandām “Blackhawks” bija palikusi bez uzvarām astoņās spēlēs pēc kārtas, un šo sēriju izdevās lauzt tikai šodien. Arī šoreiz pret ”Blues” Čikāgai ar vārtu gūšanu īpaši nesekmējās, un vienīgos vārtus guva Brents Sībruks, otrā perioda ievadā realizējot vairākumu. Taču Sentluisa palika bez vārtiem vispār – par to parūpējās Čikāgas vārtsarga Korija Kroforda atvairītie 28 metieni.

Sausā spēle šonakt arī Markam Andrē Flerī, kuram tā bija trešā šosezon. Flerī tika galā ar visiem 29 “Ducks” metieniem un palīdzēja Vegasai svinēt sezonas astoto uzvaru. “Golden Knights” šoreiz izcīnīja pārliecinošu panākumu ar 5:0, kurā divus vārtus guva Koudijs Īkins, bet divas rezultatīvas piespēles bijušā “Canadiens” kapteiņa Maksa Pačioretī kontā. Pačioretī tās bija pirmās rezultatīvās piespēles “Golden Knights” sastāvā aizvadītajās 15 spēlēs.

“Avalanche” tikmēr atspēlējās no 1:3 pret Bostonu un beigās triumfēja ar 6:3, pateicoties līgas rezultatīvākā spēlētāja Miko Rāntanena trim punktiem (vārti un divas piespēles). Savukārt “Jets” savā laukumā tika galā ar čempioni “Capitals” (3:1), kas Vinipegai bija trešā uzvara pēc kārtas.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Blackhawks-Blues1:0
Jets-Capitals3:1
Avalanche-Bruins6:3
Golden Knights – Ducks5:0

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-11-15 10:01, pirms 5 gadiem
Flerī labākais!