Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Bruins" pirmās maiņas uzbrucējiem Maršānam un Pastrņākam veiktas operācijas

"Bruins" pirmās maiņas uzbrucējiem Maršānam un Pastrņākam veiktas operācijas
Dāvids Pastrņāks. Foto: Maddie Meyer/AFP/Scanpix

Kamēr tiek plānots Nacionālās hokeja līgas nākamās sezonas sākums, Bostonas “Bruins” paziņojusi, ka pirmās maiņas uzbrucējiem Bredam Maršānam un Dāvidam Pastrņākam septembrī veiktas operācijas. Rehabilitācija aizņems vairākus mēnešus.

Paziņojumā Bostonas “Bruins” norādījusi, ka Dāvids Pastrņāks laukumā varētu būt gatavs atgriezties februāra vidū. Viņam 16. septembrī veikta gūžas operācija. Savukārt Breda Maršāna operācija tika veikta divas dienas agrāk, un tiek prognozēts, ka viņš uz ledus kāps janvāra vidū.

Čehs Pastrņāks pagājušajā sezonā 70 spēlēs guva 48 vārtus un dalīja pirmo vietu ar Aleksandru Ovečkinu. Labās malas uzbrucējs savainojuma dēļ izlaida vairākus “play-off” mačus. Pirmās maiņas kreisajā malā spēlējošais Maršāns regulārajā čempionātā 70 spēlēs savāca 87 punktus, tiekot iekļauts sezonas simboliskajā izlasē. Viņi “Bruins” vadošo maiņu veidoja kopā ar centru Patrīsu Beržeronu.

Bostona tika kronēta par regulārā čempionāta uzvarētāju un tika līdz Stenlija kausa izcīņas otrajai kārtai, kurā piekāpās nākamajai čempionei Tampabejas “Lightning”. 2019. gadā komanda spēlēja finālā, bet septiņu maču sērijā atzina Sentluisas “Blues” pārākumu.

Šobrīd kā nākamās sezonas sākuma datums iezīmēts 1. janvāris, tomēr tiek vēstīts, ka vairākas komandas par reālāku iespēju uzskata sezonas atsākšanos janvāra vidū vai februāra sākumā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/boston-bruins-br...


Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).