Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas zvaigznes: Makdeivids, Laine un Krosbijs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL nedēļas zvaigznes: Makdeivids, Laine un Krosbijs
Konors Makdeivids. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā par aizvadītās nedēļas trim labākajiem spēlētājiem atzīti trīs uzbrucēji – Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids, soms Patriks Laine no Vinipegas "Jets" un Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs.

Par pirmo zvaigzni tika atzīts Makdeivids, kura pārstāvētā "Oilers" tikai trešo reizi pastāvēšanas vēsturē sezonu sākusi ar piecām uzvarām pēc kārtas. Nedēļas laikā aizvadītajās trīs spēlēs Makdeivids izcēlās ar diviem vārtiem un septiņiem punktiem, piecus no tiem sakrājot vairākumā. 5:2 uzvarā pret Ņujorkas "Islanders" Makdeivids 15. reizi karjerā vienā mačā tika pie trim rezultatīvām piespēlēm.

Otrās zvaigznes gods tika Lainem, kurš četrās spēlēs tika pie diviem vārtiem un astoņiem punktiem, kas kļuva par NHL nedēļas labāko rezultātu. "Jets" uzvarēja trīs no četrām spēlēm, un Laine pie punktiem tika trijos no četriem dueļiem. Uzvarā pret Pitsburgas "Penguins" viņš pirmo reizi karjerā izcēlās ar trim piespēlēm, kamēr mačā pret Minesotas "Wild" Laines kontā bija 2+2, un tā viņam bija trešā reize karjerā, kad vienā spēlē izdevās savākt četrus punktus.

Par trešo zvaigzni tika atzīts Krosbijs, kurš četrās spēlēs guva trīs vārtus un pievienoja četras piespēles. Zīmīgi, ka 7:2 uzvarā pret "Jets" viņš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, tādējādi paceļoties uz 37. vietu NHL vēsturē labāko piespēlētāju rangā. "Penguins" sezonu sākusi ar četrām uzvarām sešās spēlēs, un Krosbijs pie punktiem ticis visos mačos, būdams komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/connor-mcd...

  -2 [+] [-]

, 2019-10-15 17:49, pirms 4 gadiem
Laine ir atpakalj!

  -1 [+] [-]

, 2019-10-15 17:51, pirms 4 gadiem
Krosbijs malacis, savos gados šādi spēlēt. Gaidu, kad Pingvīni paņems Stenliju (iespējams varētu šogad)..

  -3 [+] [-]

, 2019-10-15 17:54, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Krosbijs malacis, savos gados šādi spēlēt. Gaidu, kad Pingvīni paņems Stenliju (iespējams varētu šogad)..
Drīzāk jau Blackhawks ar tādu sastāvu varētu paņemt Stanley Cup,ja laicīgi nomainīs treneri!