Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera pārstāvētajai "Penguins" savainots jau piektais pamatsastāva uzbrucējs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugera pārstāvētajai "Penguins" savainots jau piektais pamatsastāva uzbrucējs
Džereds Makans. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans šodien paziņojis, ka savainojumā iedzīvojies Džereds Makans. Viņš ir piektais pamatsastāva uzbrucējs, kurš izkritis no ierindas.

Makans, kurš pavasarī pārstāvēja Kanādas izlasi pasaules čempionātā, šajā sezonā aizvadītajās sešās spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Ievadā viņš darbojās kā malējais uzbrucējs, taču pēc Jevgeņija Malkina savainojuma pārcēlās uz uzbrukuma centru.

Kā atzina Salivans, tad Makanam ir ķermeņa apakšdaļas savainojums, un tiek prognozēts, ka trauma nav ilgtermiņa. "Penguins" nākamo spēli aizvadīs pulksten 2:00 naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika, kad savā laukumā uzņems Kolorado "Avalanche" – komandu, kas sezonu sākusi ar piecām uzvarām piecās spēlēs.

Jau iepriekš savainojumos bija iedzīvojušies četri "Penguins" uzbrucēji – Malkins, Alekss Galčenjuks, Braiens Rasts un Niks Bjugstads, kurš kopā ar Makanu pagājušo sezonu sāka Floridas "Panthers" rindās, līdz abi reizē tika aizmainīti uz Pitsburgu.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-15 21:08, pirms 5 gadiem
Bluģim jākrāj punkti tagad vairāk

  -1 [+] [-]

, 2019-10-15 21:15, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Bluģim jākrāj punkti tagad vairāk
Ja nebus , tad deldēs soliņu

     [+] [-]

, 2019-10-15 21:21, pirms 5 gadiem
tad jau principā tagad vieni no NHL līderiem PIT = Crosby + AHL ...

     [+] [-]

, 2019-10-16 08:16, pirms 5 gadiem
Agriezīsies pamatsastāva spēlētāji pēc traumām , vai Teda vieta sastāvā nebūs zem jautājuma zīmes ???? Ne jau Malkinu sūtīs uz AHL .