Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Milleram 371. uzvara karjerā, "Ducks" un "Jets" pietiek ar trim gūtiem vārtiem

Milleram 371. uzvara karjerā, "Ducks" un "Jets" pietiek ar trim gūtiem vārtiem
Raiens Millers pretinieku ielenkumā mačā pret "Blues". Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs aizvadītajā naktī panākumus svinēja Anaheimas „Ducks” un Vinipegas „Jets” hokejisti.

„Ducks” komanda viesos ar 3:2 uzvarēja Sentluisas „Blues”, uzvaras vārtus piecas minūtes un 16 sekundes līdz spēles beigām vairākumā gūstot Endrjū Kogliāno. Uzvarētāju labā ar precīziem metieniem izcēlās arī Jākobs Silfverbergs un Bens Strīts, bet Raiens Millers atvairīja 29 no 31 metiena. „Blues” rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Tailers Bozeks un Aleksandrs Stīns, bet Čeds Džonsons tika galā ar 28 pretinieku metieniem.

„Ducks” vārtsargam Milleram šī bija 371. uzvara NHL karjerā, kas dod viņam 18. vietu līgas uzvarām bagātāko vārtu vīru sarakstā. Par uzvaru vairāk ir Endijam Mūgam, bet par trim panākumiem vairāk guvis 16. vietā esošais Džons Vanbīsbruks.

Tikmēr „Jets” hokejisti savās mājās ar 3:1 pieveica Karolīnas „Hurricanes”. Visi vārti tika gūti pēdējā trešdaļā, mača rezultātu atklājot mājinieku uzbrucējam Patrikam Lainem. Pēc dažām minūtēm Maikls Ferlands izlīdzināja rezultātu, tomēr 129 sekundes līdz beigu sirēnai uzvaras vārtus Vinipegas labā iemeta Braiens Litls. Sekundi līdz mača beigām tukšos vārtos ripu raidīja Kails Konors.

„Jets” vārtsargs Lorāns Brosuā atvairīja 42 no 43 karolīniešu metieniem, bet „Hurricanes” vārtos čehs Petrs Mrāzeks tika galā ar 23 no 25 metieniem. Karolīnai šis bija pirmais zaudējums pamatlaikā šīs sezonas sešās spēlēs.

Izmantotie resursi:
nhl.com