Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" līderis Karlsons ierindā atgriezīsies nākamnedēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Senators" līderis Karlsons ierindā atgriezīsies nākamnedēļ
Ēriks Karlsons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Otavas "Senators" kapteinis un līderis Ēriks Karlsons potītes savainojuma dēļ izlaidis sezonas ievadu. Ierindā viņš atgriezīsies nākamnedēļ.

Pagājušajā sezonā Otavas "Senators" sasniedza Austrumu konferences finālu, kurā septiņu maču sērijā piekāpās Pitsburgas "Penguins", kas pēcāk otro gadu pēc kārtas izcīnīja Stenlija kausu. Izslēgšanas spēlēs ar savainojumu cīnījās Ēriks Karlsons, bet tas netraucēja aizsargam laukumā demonstrēt lielisku sniegumu.

Protams, pēc sezonas Karlsona savainotajai potītei tika veikta operācija, kuras rezultātā nācies izlaist jaunās sezonas ievadu. Kā atklāja pats hokejists, viņam izņemta daļa no salauztā kaula, tāpēc būs jāspēlē ar īpašu fiksatoru.

Otavas "Senators" galvenais treneris Gijs Bušē atklāja, ka Karslons ierindā varētu atgriezties otrdien, kad Kanādas komandu duelī pretī stāsies Vankūveras "Canucks". Ja viņš vēl nebūs atgriezies ierindā, tad tas notiks nedēļas turpinājumā.

Aizvadītajā naktī Otavas "Senators" izbraukumā ar 6:1 sakāva Edmontonas "Oilers", trīs spēļu izbraukumu pabeidzot ar trim uzvarām, kaut pirms tam bija piedzīvoti divi zaudējumi. Karlsons trijās no pēdējām četrām sezonām bijis Nacionālās hokeja līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
Boucher: Karlsson could be back Tuesday -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 14:46, pirms 6 gadiem
Otava labi sākusi sezona un tagad vēl līderis atgriežas.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-15 15:14, pirms 6 gadiem
''Karlsons trijās no pēdējām četrām sezonām bijis Nacionālās hokeja līgas rezultatīvākais spēlētājs.''
Fiasko