Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brodīns paraksta 42 miljonu līgumu ar "Wild"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brodīns paraksta 42 miljonu līgumu ar "Wild"
Jonass Brodīns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Minesotas “Wild” uz septiņiem gadiem pagarinājis līgumu ar aizsargu Jonasu Brodīnu. Zviedrs līguma ietvaros saņems 42 miljonus dolāru.

27 gadus vecais Jonass Brodīns aizvadītajā sezonā piedalījās 69 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un 28 punktiem, kas bija trešais rādītājs starp Minesotas “Wild” aizsargiem. Komanda nesasniedza Stenlija kausa izcīņu, kvalifikācijas kārtā ar 1-3 piekāpjoties Vankūveras “Canucks”. Brodīns četrās cīņās sakrāja divas piespēles.

Brodīnam nākamajā sezonā vēl būs spēkā iepriekšējais līgums, kura ietvaros viņš pelna 4,1 miljonus, bet jaunais līgums stāsies spēkā 2021./22. gada sezonā. Līgumi uz vēl vairākām sezonām (vismaz līdz 2023. gadam) ir vēl trim “Wild” aizsargiem - Džeredam Sperdženam, Raienam Suteram un Metam Dambam.

Brodīns 2010. gada draftā tika izvēlēts ar 11. numuru. Viņš karjerā aizvadījis 555 spēles, visas - “Wild” rindās. Viņa kontā ir 146 punkti. Kopā ar Zviedrijas izlasi Brodīns 2017. gadā kļuva par pasaules čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/minnesota-wild-s...

     [+] [-]

, 2020-09-15 23:59, pirms 4 gadiem
Nav tākā par garu tas termiņš? Cik aizsargu ir godam atstrādājuši savus ilgtermiņa megalīgumus līgumus? Ar uzbrucējiem kaut kā drošāk slēgt ilgtermiņa līgumus. Atnāks jauns treneris, viņa shēmās neiederēsies un ko tad darīs ar lieliem līgumiem. Pa lēto treidos prom.