Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makavojam un Spērdžeonam jauni līgumi, "Ducks" uz visu sezonu paliek bez diviem veterāniem

Rolands Eliņš

Makavojam un Spērdžeonam jauni līgumi, "Ducks" uz visu sezonu paliek bez diviem veterāniem
Džareds Spērdžeons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Minesotas „Wild” un Bostonas „Bruins” noslēgušas jaunus līgumus ar saviem spēlētājiem Džaredu Spērdžeonu un Čārliju Makavoju, savukārt Anaheimas „Ducks” paziņojusi, ka tās uzbrucēji Raiens Keslers un Patriks Īvss nespēlēs visu sezonu.

Džareds Spērdžeons vienojies ar Minesotas „Wild” par līgumu uz septiņiem gadiem par kopējo summu 53 miljoniem dolāru. Vidēji sezonā 29 gadus vecais aizsargs saņems 7.6 miljonus. Spērdžeonam būtu bijusi iespēja nākamajā vasarā kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, bet viņš pats pēc līguma parakstīšanas norādīja, ka nav izskatījis šādu iespēju.

Spērdžeons spēlē „Wild” sastāvā kopš 2010. gada un 591 mačā guvis 248 punktus. Iepriekšējā sezonā viņš uzstādīja savas karjeras rekordus, sezonā tiekot pie 14 vārtiem, 29 piespēlēm un 43 punktiem. Spērdžeons ir „Wild” rekordists aizsarga gūto vārtu skaita ziņā.

Spērdžeona jaunais līgums stāsies spēkā tikai pēc šīs sezonas, bet šosezon viņš ar šāda apmēra līgumu būtu 11. labāk apmaksātais aizsargs līgā. Šosezon viņš saņems 5.1 miljonu.

Pie jauna līguma ticis arī ierobežoti brīvais aģents Čārlijs Makavojs – 21 gadu vecais aizsargs noslēdzis līgumu ar Bostonas „Bruins” par 14.7 miljoniem dolāru. Makavojs iepriekšējā sezonā 54 spēlēs tika pie 28 punktiem un palīdzēja „Bruins” tikt līdz Stenlija kausa finālam, turklāt Makavojs bija komandas līderis laukumā pavadītā laika ziņā.

Savukārt ar drūmākām ziņām spiesta dalīties Anaheimas „Ducks” vienība, kas paziņojusi, ka šosezon laukumā nevarēs doties Raiens Keslers un Patriks Īvss. 35 gadus vecais Keslers, kurš savā karjerā guvis 573 punktus, izlaida jau iepriekšējās sezonas beigas, bet jūnijā viņam tika veikta gurna operācija. Keslera līgumā ir vēl palikušas trīs sezonas par 20 miljoniem dolāru, bet „Ducks” vadība pagaidām atturīgi izteicās par iespēju, ka Keslers hokejista karjeru varētu neturpināt.

Īvss iepriekšējās divās sezonās spēlēja vēl mazāk, izlaižot lielāko daļu no tām. Viņš savā NHL karjerā aizvadījis 633 spēles un guvis 242 punktus, bet tagad slimības dēļ apsver iespēju beigt karjeru. Arī viņš šo sezonu izlaidīs pilnībā un vasarā viņa līgums ar „Ducks” izbeigsies.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2019-09-16 00:37, pirms 5 gadiem
AK, MANS DIEVS..LŪDZU LIECIET IEKAVĀS ORĢINĀLOS VĀRDUS, JO TOS KROPĻOJUMUS NEVAR JAU VAIRS ATPAZĪT..
KĀĀĀĀ NO Gerard Bergeron var sanākt Džareds Spērdžeons... Pavisam cits vārds un uzvārds. Nu cm'on guy's.. nu kam tas ir vajadzīgs??? 100% SC lietotāju un lasītāju jau nervi ir beigti no šitā, ka jāpiedomā, par kuru personu vispār ir rakets.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-16 08:49, pirms 5 gadiem
Viņš ir Jarred Spurgeon. Kur tu izrāvi tādu Gerard Bergeron? 😄

     [+] [-]

, 2019-09-16 18:25, pirms 5 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Viņš ir Jarred Spurgeon. Kur tu izrāvi tādu Gerard Bergeron? 😄
Pēc bildes sapratu kļūdu, bet tas nemaina to, ka pēc visiem "Soljberjiem" utt. jau uzvelk, ka spēcīgi jāpiedomā par aprunāto personāžu.
Būtībā jau ieraugot latviskojumu tā notiek, un šis ir pierādījums, ka latviskojuma dēļ,ļ kļūdijos par hokejistu..
Lai gan viens ir centrs un otrs aizsargs..