Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Monreālas "Canadiens" šosezon spēlēs bez kapteiņa

Agris Suveizda

Monreālas "Canadiens" šosezon spēlēs bez kapteiņa
Andrejs Markovs (nr. 79)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Monreālas "Canadiens" paziņojusi, ka šajā sezonā tai nebūs kapteiņa. Tā vietā par četriem kapteiņa asistentiem nosaukti aizsargi Andrejs Markovs un Pernels Karls Subans un uzbrucēji Makss Pačioreti un Tomāšs Plekanecs, kuriem tiks dota iespēja apliecināt savas līderdotības.

Pēdējās četrās sezonās Monreālas "Canadiens" kapteinis bija Braiens Džionta, taču viņš šovasar kā brīvais aģents pievienojās Bufalo "Sabres". Vienīgā reize, kad "Canadiens" sezonu pavadīja bez kapteiņa, bija 2009./10.g. sezonā pēc Saku Koivu aiziešanas. "Šo gājienu redzam kā mūsu līderu grupas pārveidošanu. Vēlamies dot spēlētājiem iespēju vairāk parādīt sevi," sacīja kluba ģenerālmenedžeris Marks Berževēns.

"Kad ar Mišelu Terjēnu sēdāmies pie galda, lai par to runātu, izlēmām, ka ar mūsu rīcībā esošo spēlētāju sastāvu šāds solis būs labākais iespējamais," Berževēns turpināja.

35 gadus vecais Markovs visu NHL karjeru aizvadījis tieši "Canadiens" rindās un iepriekšējā regulārajā sezonā 81 spēlē tika pie 43 (7+36) punktiem un pozitīva lietderības koeficienta. Izslēgšanas spēlēs viņam 17 mači, desmit (1+9) punkti un negatīvs lietderības koeficients -4. Tikmēr 25 gadus vecajam Subanam šis būs pirmais gads no 72 miljonus ASV dolāru vērtā astoņu sezonu līguma. Iepriekšējā sezonā viņš kopumā aizvadīja 99 spēles, guva 15 vārtus un izdarīja 52 piespēles.

25 gadus vecajam Pačioreti statistikas ziņā aizvadītā bija labākā sezona karjerā, 90 spēlēs regulārajā sezonā un Stenlija kausā gūstot 44 vārtus, izdarot 27 rezultatīvas piespēles un kopumā nopelnot 71 punktu. 31 gadu vecais Plekanecs 98 spēlēs sakrāja 52 (24+28) punktus.

Izmantotie resursi:
Andrei Markov, Tomas Plekanec, Max Pacioretty,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-09-15 23:42, pirms 10 gadiem
nav viens izteikts līderis.. kurš labāk sevi parādīs, tas būs nākamsezon C

  -2 [+] [-]

, 2014-09-15 23:52, pirms 10 gadiem
Kaut kada mulkosanas, NHL ari par kolhozu pataisas, sini gadijuma sanak tiesi pretiji nevis nav kapteina, bet ir uz reiz 4 kapteini, jo varda tiesibas tacu vienadas, nez manuprat tas vairak veicinas kolektiva sklesanos, neviss dos ko pozetivu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-09-16 00:16, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Kaut kada mulkosanas, NHL ari par kolhozu pataisas, sini gadijuma sanak tiesi pretiji nevis nav kapteina, bet ir uz reiz 4 kapteini, jo varda tiesibas tacu vienadas, nez manuprat tas vairak veicinas kolektiva sklesanos, neviss dos ko pozetivu.
Mulķošanās? Neko negatīvu tur neredzu. Atliek vien paskatīties uz NYR, kas pagājušo sezonu pēc Kalahena aizmainīšanas turpināja spēlēt bez "C" un aizkapājās līdz finālam.

Pa lielam tas ir tikai burts. Grozi kā gribi - līderi ģērbtuvēs ir un paliek līderi. Ne jau "C" būs tas galvenais, lai motivētu komandu.izšķirošajos momentos...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 00:21, pirms 10 gadiem
Jolkins rakstīja: Mulķošanās? Neko negatīvu tur neredzu. Atliek vien paskatīties uz NYR, kas pagājušo sezonu pēc Kalahena aizmainīšanas turpināja spēlēt bez "C" un aizkapājās līdz finālam.

Pa lielam tas ir tikai burts. Grozi kā gribi - līderi ģērbtuvēs ir un paliek līderi. Ne jau "C" būs tas galvenais, lai motivētu komandu.izšķirošajos momentos...
Exactly!

  -1 [+] [-]

, 2014-09-16 09:51, pirms 10 gadiem
Patīk,ka te ir daudzi kadri,k

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 09:54, pirms 10 gadiem
Patik,ka seit ir daudzi kadri,kuri zina kaa ir labak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja