Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Penguins" uzbrucējam Simonam veikta pleca operācija

"Penguins" uzbrucējam Simonam veikta pleca operācija
Dominiks Simons. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins" uzbrucējam Dominikam Simonam veikta kreisā pleca operācija, un tiek prognozēts, ka rehabilitācija prasīs sešus līdz septiņus mēnešus.

Dominiks Simons savainojumā iedzīvojās pirms vairāk nekā diviem mēnešiem – tas notika 29. februārī piedzīvotajā zaudējumā pret Sanhosē "Sharks". Operācija čehu uzbrucējam tika veikta aprīļa izskaņā, bet Pitsburgas "Penguins" komanda par to pavēstījusi tikai tagad. Ņemot vērā, ka rehabilitācija prasīs sešus līdz septiņus mēnešus, var apgalvot, ka šī sezona viņam ir beigusies. Pagaidām nav zināms, vai nākamā sezona sāksies laikus – oktobrī.

25 gadus vecais čehs šajā sezonā piedalījās 64 spēlēs, gūstot septiņus vārtus un sakrājot 22 punktus. Gadu iepriekš viņam izdevās nostiprināties "Penguins" pamatsastāvā, 71 mačā tiekot pie 28 punktiem. Tā bija pirmā sezona, kad Simons netika nosūtīts uz fārmklubu. Viņš arī piedalījās 2019. gada pasaules čempionātā, kur desmit spēlēs guva 12 punktus, būdams ceturtais rezultatīvākais Čehijas izlasē. Simonam tas bija otrais pasaules čempionāts karjerā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/pittsburgh-pengu...


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
8

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.