Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Girgensons: "Domāju, ka NHL dodos uz savu labāko laiku"

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons (26) kopš 2013. gada ir NHL kluba Bufalo "Sabres" hokejists. "Joprojām esmu jauns spēlētājs, kaut gan līgā spēlēju jau kādu laiku. Ceru, ka vēl skaitos jauns spēlētājs. Domāju, ka dodos uz savu labāko laiku un lieku pamatus ilgai karjerai," saka latvietis. Laulātā draudzene Keitija ir no Pitsburgas, kur ar viņu savulaik arī iepazinās. Pagājušajā vasarā apprecējās un Pitsburgā uzcēla kopīgu māju. Šopavasar koronavīrusa pandēmijas dēļ NHL sezona tika pārtraukta uz nezināmu laiku. Pāris tagad uzturas dzīvesvietā, nodarbojas ar mājas lietām, taisa dažādus projektus, skatās televīziju un pavada laiku ar suņuku. Tādējādi dīkstāves laikā ir arī pozitīvas lietas, tostarp vairāk brīva laika kontaktēties ar tuviniekiem. Video: Buffalo Sabres

''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.