Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Pēc 0:5 pret Bļugeru Girgensons rīt atgriezīsies "Sabres" pieteikumā

Pēc 0:5 pret Bļugeru Girgensons rīt atgriezīsies "Sabres" pieteikumā
Zemgus Girgensons. Foto: PA Pictures/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons pēc divām spēlēm, kurās bija atstāts rezervē, nākamajā mačā atgriezīsies sastāvā, tāpat kā to darīs Bufalo “Sabres” līderis Džeks Aikels, kuram bija divu spēļu diskvalifikācija, liecina "Sabres" treniņā iespēlētie maiņu virknējumi.

Bufalo “Sabres” vārtus nav guvusi jau trīs spēlēs pēc kārtas, un divās iepriekšējās spēlēs Zemgus Girgensons nepiedalījās, paliekot ārpus pieteikuma. Girgensons šosezon 61 NHL spēlē guvis 14 punktus (3+11) un nākamajā mačā atkal atgriezīsies “Sabres” pieteikumā.

“Mums nepieciešams gūt vārtus,” šovakar Bufalo medijiem apgalvoja “Sabres” galvenais treneris Fils Hauslijs, kura vadītā komanda vārtus nav guvusi 197:40 spēles minūtes pēc kārtas. “Protams, būtu labi, ja tas palīdzētu tikt pie laba rezultātu. Domāju, ka mums jācenšas vienkāršot savu spēli. Vienkārši mest pa vārtiem pie katras iespējas.”

Reizē ar Girgensonu “Sabres” spēles pieteikumā atgriezīsies arī Džeks Aikels, kurš divas spēles izlaida diskvalifikācijas dēļ. “Sabres” treniņā ārpus uzbrucēju maiņām tika iespēlēti Skots Vilsons un Vladimirs Sobotka, kas, visticamāk, nozīmē, ka viņi šoreiz paliks rezervē. Čehijas uzbrucējam Sobotkam, kuram šosezon 64 spēlēs ir gūti 12 punkti un lietderības koeficients -16, šī būs pirmā spēle “Sabres” rindās, kad viņš tiek atstāts rezervē.

"Sabres" nākamā spēle būs naktī uz svētdienu viesos pret "Hurricanes". Savukārt Teodors Bļugers un "Penguins" savu nākamo maču aizvadīs jau rītvakar, 19:00 pēc Latvijas laika, sacenšoties ar "Blues".

Izmantotie resursi:
Buffalo, NY NHL & Hockey News | Buffalo...


, 2019-03-15 22:08, pirms 5 gadiem
Mums nepieciešams gūt vārtus... Protams būtu labi tikt pie laba rezultāta
Coach of the year!
, 2019-03-16 00:28, pirms 5 gadiem
Daži saukā Zemgu par čekeri un to dara ar smīnu. Ko teikt par Sobotku, kuram ir 3.5 miljonu līgums, bet mazāk punktu? Turklāt, Sobotku diez vai ņēma kā čekeri.
, 2019-03-16 01:26, pirms 5 gadiem
13 speles palikusas un tad vien vasara redzesim kas notiks. Esmu parliecinats kad noteikti nakoso sezonu speles NHL, bet ceru ka ne Buffallo.
Ps Sobotku nenema, bet iemainija kopa ar Beglundu un tas ir liels fails preks Buffalo.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.