Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tampa un "Capitals" grauj, Kučerovam 1+3, Patriks Keins rezultatīvs jau 16. spēlē pēc kārtas

Tampa un "Capitals" grauj, Kučerovam 1+3, Patriks Keins rezultatīvs jau 16. spēlē pēc kārtas
Patriks Keins. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Pārliecinošu uzvaru Nacionālajā hokeja līgā šonakt svinēja gan līgas līdere Tampabejas "Lightning", gan Stenlija kausa sargātāja Vašingtonas "Capitals", kuras pievārēja attiecīgi Dalasas "Stars" (6:0) un Sanhosē "Sharks" (5:1).

Tampabejas "Lightning" ceturto uzvaru pēc kārtas kaldināja līgas rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs, kurš guva vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Stīvens Stemkoss. Visā sezonā Kučerovam 58 spēlēs ir 92 (26+66) punkti.

Krievu uzbrucējam rezultatīvāko spēlētāju tabulā seko Čikāgas "Blackhawks" līderis Patriks Keins, kurš ar vārtiem un divām piespēlēm palīdzēja pārspēt Ņūdžersijas "Devils" (5:2). Keins jau 15. spēlē pēc kārtas izdarīja vismaz vienu rezultatīvu piespēli, bet vismaz punktu nopelnīja 16. mačā pēc kārtas, šajā periodā sakrājot 35 (12+23) punktus. Sezonā Keinam ir 85 (34+51) punkti.

Astoto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sentluisas "Blues", kas izbraukumā ar 4:0 pārspēja Arizonas "Coyotes" – divus vārtus guva Vladimirs Tarasenko. Savukārt astoņu zaudējumu sēriju pārtrauca Kolorādo "Avalanche", kas viesos ar 4:1 apspēlēja Centrālās divīzijas līderi Vinipegas "Jets". Pie divām rezultatīvām piespēlēm tika Mets Njeto.

Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals" apturēja Sanhosē "Sharks" sešu uzvaru sēriju (5:1). Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Tīdžejs Oušī, bet pie diviem punktiem tika Aleksandrs Ovečkins, Jakubs Vrāna, Toms Vilsons (visiem 1+1) un Niklass Bekstrems (0+2). Tikmēr Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights" nenosargāja 2:1 vadību, atspēlējās no 2:3 un galotnē tomēr ielaida trīs vārtus pēc kārtas pret Toronto "Maple Leafs" (3:6). Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un piespēli izcēlās Ostons Metjūzs.

Jau ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Klusā okeāna divīzijas līdere Kalgari "Flames", kas divreiz atspēlējās un bullīšos piekāpās Floridas "Panthers" (2:3). Abos uzvarētāju vārtos pamatlaikā piedalījās Maiks Hofmans (1+1). Savukārt Metropolitēna divīzijas līdere Ņujorkas "Islanders" ar 3:0 izbraukumā pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets". Lietuviešu izcelsmes kanādiešu uzbrucējs Keisijs Čižiks guva divus vārtus, bet Tomass Graiss atvairīja 31 metienu.

SpēleRez
Blue Jackets – Islanders0:3
Panthers – Flames3:2 PM
Red Wings – Senators3:2
Lightning – Stars6:0
Predators – Canadiens3:1
Jets – Avalanche1:4
Blackhawks – Devils5:2
Coyotes – Blues0:4
Golden Knights – Maple Leafs3:6
Kings - Canucks3:4 PM
Sharks – Capitals1:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2019-02-15 11:27, pirms 5 gadiem
Kaners zvērs vienkāši!!!GG BLACKHAWKS!!!
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
10

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.