Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" uzvarā Andersens atvaira 54 metienus un Kadri sakrāj piecus punktus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" uzvarā Andersens atvaira 54 metienus un Kadri sakrāj piecus punktus
Nazems Kadri un Fredriks Andersens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 6:3 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets". Par galvenajiem varoņiem kļuva vārtsargs Fredriks Andersens, kurš atvairīja 54 metienus, un centra uzbrucējs Nazems Kadri, kurš guva trīs vārtus un atdeva divas piespēles.

Toronto "Maple Leafs" gadu mija nebija sezonas veiksmīgākais posms, taču komanda spējusi piecelties un turpina cīņu par sava laukuma priekšrocībām izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, jo izdevies uzvarēt deviņos no desmit mačiem. Savā laukumā izcīnītajā panākumā pret Kolumbusas "Blue Jackets" lielisku sniegumu nodemonstrēja Nazems Kadri – centra uzbrucējs guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Ja pie hat-trick viņš tika ceturto reizi karjerā, tad savākt piecus punktus izdevies pirmoreiz.

Tomēr par galveno varoni uzvarā ar 6:3 kļuva dāņu vārtsargs Fredriks Andersens, kurš atvairīja 54 pretinieku metienus, vairākas reizes glābdams komandu. Kolumbusas "Blue Jackets" zaudējusi sešas no pēdējām astoņām spēlēm, taču komanda atstājusi ierakstu vēstures ailēs, kļūstot par otro NHL vēsturē, kas trīs mačos pēc kārtas izdarījusi vismaz 50 metienus. Uzvarā ar 4:1 pret Ņujorkas "Islanders" tika izdarīts 51 metiens, bet uzvarā ar 6:1 pret Ņūdžersijas "Devils" – 50 metieni.

Kolorado "Avalanche" atkārtojusi kluba rekordu, savā laukumā izcīnot desmit uzvaras pēc kārtas – ar 2:0 izdevās pieveikt Monreālas "Canadiens". Semjons Varlamovs, kurš savainojuma dēļ mājās vārtus nebija sargājis kopš janvāra sākuma, tika galā ar 44 pretinieku metieniem, aizvadot otro sauso spēli sezonā. Ar rezultatīviem metieniem izcēlās Karls Soderberjs un Aleksandrs Kerfuts.

Regulārā sezona, 15. februāris

SpēleRez.
Maple Leafs – Blue Jackets6:3
Avalanche – Canadiens2:0
Canucks – Panthers3:4