Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" mēģina atbrīvoties no 866 spēles pēc kārtas aizvadījušā Jendla

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Panthers" mēģina atbrīvoties no 866 spēles pēc kārtas aizvadījušā Jendla
Kīts Jendls. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Floridas “Panthers” vairs neredz vietu savā sastāvā rezultatīvajam aizsargam Kītam Jendlam. Viņš regulārā čempionāta ietvaros aizvadījis jau 866 spēles pēc kārtas, bet sērija draud pārtrūkt.

Gatavojoties sezonas pirmajai spēlei, Floridas “Panthers” treneri izveidojuši divas treniņu grupas, un Kīts Jendls neslido kopā ar pamatsastāvu. Aizsargs aizvadījis 866 spēles pēc kārtas, un tā ir garākā aktīvā sērija. Ja Jendls neizies laukumā svētdienas mačā pret Čikāgas “Blackhawks”, tad sērija pārtrūks.

TSN vēsta, ka Jendlam pavēstīts, ka viņš neietilpst komandas plānos. “Panthers” labprāt iekļautu aizsargu taksometru sastāvā, taču tas nav iespējams bez paša Jendla piekrišanas, jo viņa līgumā iekļauts punkts par to, ka aizsargu nevar izkustināt no “Panthers” sastāva bez paša piekrišanas.

Jendls 2016. gadā parakstīja septiņu gadu un 44,45 miljonu līgumu. Vēl palikušas trīs sezonas. Pagājušajā gadā Jendls 69 spēlēs guva piecus vārtus un savāca 45 punktus. Karjerā Jendls 976 maču laikā guvis 573 punktus. Pirms tam viņš pārstāvēja Arizonas “Coyotes” un Ņujorkas “Rangers”.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/ice-chips-keith-...

  +2 [+] [-]

, 2021-01-16 05:56, pirms 3 gadiem
Interesanti, kā aizsargs ar tādu statistiku var neiederēties komandas plānos?

     [+] [-]

, 2021-01-16 10:15, pirms 3 gadiem
Tā Vien jau liela vērtība, ka nav traumatisks
Un punktus arī vāc

     [+] [-]

, 2021-01-16 12:08, pirms 3 gadiem
Kāds ir pēc kārtas aizvadīto spēļu rekords? Cik daudz Jendlam līdz tam trūkst? Būtu bijis jauki raksta apakšā ielikt info arī par šo, ja jau virsrakstā pieminēta šī sērija.