Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Krosbijam atgriešanās mačā 1+3, Bļugeram un Girgensonam uzvaras

Krosbijam atgriešanās mačā 1+3, Bļugeram un Girgensonam uzvaras
Sidnijs Krosbijs (Nr. 87) pirmajā spēlē pēc traumas sadziedēšanas guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Foto: Gene J. Puskar/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ļoti veiksmīgu atgriešanos pēc traumas sadziedēšanas piedzīvojis Sidnijs Krosbijs, kurš ar gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm kaldināja Teodora Bļugera pārstāvētās Pitsburgas "Penguins" graujošu 7:3 uzvaru pār Minesotas "Wild".

Pats Bļugers šajā spēlē cīnījās "Penguins" ceturtajā maiņā kopā ar Brendonu Tanevu un Zaku Estonu-Rīzu, 16:32 minūtēs (1:22 minūtes mazākumā) izdarot vienu metienu pa vārtiem, nopelnot lietderības koeficientu +1, uzvarot septiņos no 14 iemetieniem un vienu reizi kļūdoties.

Divi Jevgeņija Malkina, kā arī pa vienam Džareda Makkena un Braiena Rasta rezultatīvi metieni ļāva "Penguins" vienībai līdz otrā perioda 16. minūtei iegūt izšķirošu 4:0 pārsvaru. Otrās trešdaļas izskaņā un trešā perioda sākumā Zaks Parizē un Markuss Foliņo pietuvināja viesus līdz šķietami atspēlējamam 2:4 deficītam, tomēr turpinājumā 39 sekunžu laikā Krosbijs un Dominiks Simons atguva mājiniekiem +4 (6:2).

Cīņas izskaņā komandas vēlreiz apmainījās ar gūtajiem vārtiem, "Penguins" svinot ceturto uzvaru pēc kārtas un ar 63 punktiem 46 spēlēs saglabājot trešo vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Wild" šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas un komanda ar 46 punktiem tikpat mačos pamazām attālinās no ļoti reālām izslēgšanas spēļu cerībām.

Nākamajā spēlē karstā Pitsburga naktī uz 17. janvāri viesosies pie atdzisušās Austrumu konferences vicelīderes Bostonas "Bruins".

Vienā no šīs nakts paralēlajiem mačiem Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" ar 4:2 pieveica Lasvegasas "Golden Knights". Rezultātu otrā perioda sākumā gan atklāja viesu hokejists Tomāšs Nošeks, taču turpinājumā Sema Reinhārta vārti un divas rezultatīvas piespēles, kā arī Džeka Aikela vārti un rezultatīva piespēle kaldināja Bufalo vienības uzvaru.

Girgensons 15:53 minūtēs (2:44 mazākumā) vienreiz pārtvēra ripu, vienreiz kļūdījās, iekrāja +/- koeficientu +1 un veica vienu metienu pa vārtiem.

"Sabres" ar 47 spēlēs iegūtiem 49 punktiem pakāpās uz 11. vietu Austrumu konferencē. Nākamajā cīņā Bufalo hokejisti 17. janvāra rītā viesosies pie Dalasas "Stars".

NHL regulārā sezona, 15. janvāris

SpēleRezultāts
Sabres - Golden Knights4:2
Maple Leafs - Devils7:4
Lightning - Kings4:3 PM
Islanders - Red Wings8:2
Penguins - Wild7:3
Blue Jackets - Bruins3:0
Senators - Blackhawks2:3 P
Jets - Canucks4:0
Avalanche - Stars2:3 P
Oilers - Predators4:2
Coyotes - Sharks6:3

, 2020-01-15 09:31, pirms 4 gadiem
MooXi.net - liеlisks projekts piеаugušаjiеm, kuri vēlаs аtrаst sеksa partneri
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
6

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.