Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" ielaiž astoņus vārtus, "Wild" – septiņus, "Maple Leafs" – sešus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" ielaiž astoņus vārtus, "Wild" – septiņus, "Maple Leafs" – sešus
Asumi Ņūdžersijas "Devils" un Čikāgas "Blackhawks" spēlē. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā kārtējo zaudējumu piedzīvoja Čikāgas "Blackhawks", kas izbraukumā ar 5:8 piekāpās Ņūdžersijas "Devils". Pretinieku rindās divus vārtus guva gan Kails Palmjeri, gan Bleiks Kolmens.

"Blackhawks" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas un šajā sezonā aizvadītajās 48 spēlēs septiņas un vairāk ripas ielaistas jau piekto reizi. Tikmēr "Devils" pirmo reizi 2019. gadā uzvarēja divos mačos pēc kārtas. Makenzijs Blekvuds uzvarētāju vārtos tika galā ar 27 metieniem, bet divus vārtus guva Bleiks Kolmens un Kails Palmjeri. Tomēr spilgtākais uzbrukumā bija Čikāgas pārstāvis – Patrikam Keinam divi vārti un divas piespēles, rezultativitātes sēriju pagarinot līdz sešām spēlēm.

Ierindā atgriezās cirkšņa savainojuma dēļ astoņas spēles izlaidušais Frederiks Andersens, bet dānis neglāba Toronto "Maple Leafs" no zaudējuma savā laukumā pret Kolorado "Avalanche", kas tādējādi pārtrauca trīs neveiksmju sēriju – 3:6. Andersens kapitulēja četras reizes, bet pēdējās divas ripas viesi iemeta tukšos vārtos. Ar pirmo hat-trick karjerā izcēlās zviedru uzbrucējs Karls Sederberjs.

Trīs vārtus guva arī amerikānis Džeimss van Rīmsdaiks, palīdzot Filadelfijas "Flyers" mājās ar 7:4 pieveikt Minesotas "Wild". Viņš divus vārtus iemeta pirmajā trešdaļā, bet punktu pielika pašās beigās, ieslidinot ripu tukšajā sāncenšu cietoksnī.

Principiālajā Bostonas "Bruins" un Monreālas "Canadiens" duelī virsroku ņēma Kanādas komanda – 3:2 pagarinājumā. Mājinieki izlīdzinājumu panāca pēdējā minūtē, izceļoties Davidam Krejči, bet "Canadiens" pagarinājumā uzvaras nokārtošanai bija nepieciešamas tikai 15 sekundes.

Regulārā sezona, 15. janvāris

SpēleRez.
Maple Leafs – Avalanche3:6
Devils – Blackhawks8:5
Flyers – Wild7:4
Capitals – Blues1:4
Bruins – Canadiens2:3 P
Oilers – Sabres7:2

     [+] [-]

, 2019-01-15 10:56, pirms 5 gadiem
Jautājums, vai bildē, ja nemaldos Tervovainens, trāpa vai nē pretiniekam ?

     [+] [-]

, 2019-01-15 12:07, pirms 5 gadiem
Ja bilde ir tāpati, tad #94 Caggiula vs. #12 Lovejoy, #64 Kampf vs. #25 Mueller.
Links uz epizodi (Twitter): https://twitter.com/CMS_74_/status/...
Teuvo Teravainen spēlē Canes.