Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uzbrucējam Lindblomam konstatēts kaulu vēzis

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" uzbrucējam Lindblomam konstatēts kaulu vēzis
Oskars Lindbloms. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers" paziņojis, ka 23 gadus vecajam zviedru uzbrucējam Oskaram Lindblomam atklāts vēzis.

Lindblomam šī bija trešā sezona "Flyers" rindās, un tās ievadā zviedrs bija komandas rezultatīvākais spēlētājs. Viņš 30 spēlēs izcēlies ar 11 vārtiem un 18 punktiem, dodoties pretī jaunam karjeras rekordam. Taču sezonai nācies pielikt punktu, lai nekavējoties sāktu ārstēšanos pēc atklātā vēža.

"Pensilvānijas Universitātes vadošie speciālisti atklājuši, ka Oskaram Lindblomam ir Jūinga sarkoma. Nākamajā nedēļā tiks veiktas papildus pārbaudes, kam sekos ārstēšanās," paziņojumā pauda "Flyers" ģenerālmenedžeris Čaks Flečers. "Organizācija darīs visu, kas mūsu spēkos, lai palīdzētu Oskaram un nodrošinātu viņam vislabāko medicīnisko aprūpi."

Jūinga sarkoma ir kaulu vēža paveids, kas galvenokārt konstatēts jaunos cilvēkos – līdz 25 gadu vecumam.

Lindbloms uz Ziemeļameriku devās 2017. gada vasarā – pēc tam, kad tika atzīts par Zviedrijas čempionāta labāko uzbrucēju. Viņš pavasarī pārstāvēja valstsvienību pasaules čempionātā, astoņās spēlēs izceļoties ar trim vārtiem un četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/philadelphia-fly...

     [+] [-]

, 2019-12-14 10:33, pirms 4 gadiem
Jobanā pasaule