Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Devils" neļauj 2018. gada MVP Holam spēlēt un meklē maiņas darījumu

"Devils" neļauj 2018. gada MVP Holam spēlēt un meklē maiņas darījumu
Teilors Hols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas "Devils" vēlas aizmainīt uzbrucēju Teiloru Holu, kurš pēc sezonas kļūs par brīvo aģentu. Drošības nolūku dēļ viņš nepiedalījās spēlē pret Kolorado "Avalanche", kurā tika piedzīvots zaudējums ar 1:3.

Hols 2012. gadā, kad vēl pārstāvēja Edmontonas "Oilers", noslēdza līgumu uz septiņiem gadiem par sešiem miljoniem dolāru sezonā, tādējādi nākamajā vasarā viņš kļūs par brīvo aģentu. "Devils" nav izdevies vienoties ar Holu par līguma pagarināšanu. Nevēloties uzbrucēju pazaudēt bez atlīdzības, tiek meklēta komanda, kas būtu gatava maiņas darījumam.

Ņemot vērā, ka Hols ir 2017./18. gada sezonas MVP, tīkotāju pēc viņa pakalpojumiem netrūkst. Sarunas kļuvušas nopietnākas – par to liecina fakts, ka Hols nepiedalījās "Devils" zaudējumā pret "Avalanche". Viņš bija uz ledus iesildīšanās laikā, tomēr kluba vadība nevēlējās riskēt ar savainojumu, kas izjauktu darījumu, tāpēc Hols tika atstāts rezervē.

28 gadus vecais uzbrucējs pirms pusotra gada tika atzīts par MVP. Viņš sasniedza karjeras rekordus gūtajos vārtos (39) un punktos (93), palīdzot "Devils" iekļūt izslēgšanas spēlēs. Holam bija par 41 punktu vairāk nekā nākamajam rezultatīvākajam "Devils" hokejistam.

Tiesa, pagājušo sezonu sabojāja ceļgala trauma, kuras dēļ Hols piedalījās tikai 33 spēlēs. Savukārt šajā sezonā viņš laukumā devies 30 mačos, izceļoties ar sešiem vārtiem un 25 punktiem. "Devils" pirms sezonas tika uzskatīta par komandu, kas var cīnīties par vietu Stenlija kausā, taču uz ledus rezultāti pamatīgi atpalikuši no gaidītajiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/taylor-hall-scra...


, 2019-12-14 12:56, pirms 4 gadiem
Bizness paliek bizness, bet sports priekš hobija😉
, 2019-12-14 13:21, pirms 4 gadiem
Atpakļ uz Edmontonu
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.