Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Aikels izrauj Bufalo punktu, papildlaikā tiek zaudēts pret "Islanders"

Aikels izrauj Bufalo punktu, papildlaikā tiek zaudēts pret "Islanders"
Džeks Aikels. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Bufalo „Sabres” ar Zemgu Girgensonu sastāvā izglābās no zaudējuma pamatlaikā, divas minūtes pirms beigām neizšķirtu panākot Džekam Aikelam, taču pēc tam papildlaikā ar 2:3 zaudēja „Islanders”.

Zemgus Girgensons šoreiz laukumā pavadīja 13:34 minūtes, gandrīz trīs no tām spēlējot mazākumā. Viņam neitrāls lietderības koeficients, divi metieni pa vārtiem un divi spēka paņēmieni.

Bufalo „Sabres” iedzinējos nokļuva jau mača sestajā minūtē, kad savā zonā netika izturēts pretinieku aktīvs presings un Maikls Dals Kolls atklāja rezultātu, izmantojot partnera piespēli no aizvārtes.

„Sabres”, kas sezonas pirmajā savstarpējā spēlē pret „Islanders” vārtus nebija guvusi, šoreiz palika sausā līdz 27. minūtei, kad izdevās realizēt vairākumu, ko nopelnīja Girgensona maiņa. Par 1:1 parūpējās zviedru jaunais uzbrucējs Viktors Ūlofsons, trāpot lielisku metienu no iemetiena punkta. Viņam tie bija 14. vārti šosezon, kamēr Džeks Aikels līdz ar to parūpējās, ka viņa rezultatīvo spēļu sēriju pagarinās līdz 16 maču garumam.

Trešā perioda sākumā „Islanders” atgriezās vadībā. Haosu vārtu priekšā prata izmantot Džordans Eberle, panākot 2:1 Ņujorkas komandas labā. Bufalo ilgu laiku neizdevās sarūpēt bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem, taču tad nāca lielā iespēja – trīs minūtes pirms beigām „Sabres” tika pie spēles otrā vairākuma. Tajā Bufalo trāpīja pa vārtu stabiņu, nesagaidīja vēl vienu noraidījumu, kad nogāzts tika Aikels, taču viss beidzās „Sabres” par labu – spēlējot sešatā pret četriem, ilgā ofensīva vairākumā tika pabeigta ar Aikela vārtu guvumu (2:2).

Minūti pirms pamatlaika beigām „Sabres” gandrīz izrāva uzvaru, kad Girgensons kārtīgi pacīnījās vārtu priekšā, un Kails Okposo varēja iebakstīt ripu tukšā vārtu stūrī, taču viņš tomēr netrāpīja, un sekoja papildlaiks.

Papildlaikā Bufalo uzbruka daudz vairāk, taču ar neveiksmīgu piespēli iekrita pretuzbrukumā, kurā izgājienu viens pret vienu izmantoja Antonī Boviljē, nokārtojot „Islanders” uzvaru ar 3:2.

Bufalo līdz ar to aprāvās trīs uzvaru sērija, taču vismaz viens punkts iegūts piecās spēlēs pēc kārtas. „Sabres” ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, kamēr „Islanders” ar trešo uzvaru pēc kārtas atgriezusies konferences vicelīderes pozīcijās.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2019-12-14 23:05, pirms 4 gadiem
Prieks par Zemgu,kapājas čalis,divcīņas uzvar, ripas pārtver,visai pamanāms!
, 2019-12-14 23:26, pirms 4 gadiem
Žēl,ka 3.perioda beigās Girgensons un Akoposo ripu neiebakstīja vārtos.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).