Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Subens iemet divus "Predators" uzvarā, "Stars" pieci vārti no 27 metieniem

Subens iemet divus "Predators" uzvarā, "Stars" pieci vārti no 27 metieniem
"Predators" aizsargs Pīkejs Subens atzīmējās ar diviem vārtiem mačā pret "Canucks"
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles. Pie vieglas uzvaras pār „Canucks” tika „Predators”, kas iemeta pretinieku vārtos septiņas ripas.

Nešvilas „Predators” ar 7:1 sagrāva Vankūveras „Canucks”. Viesiem piederēja pārsvars metienos – 48:26. Ar diviem vārtiem atzīmējās aizsargs Pīkejs Subens, abas reizes to izdarot bez asistentiem. Ar trīs (1+2) punktiem atzīmējās uzbrucējs Kreigs Smits. „Canucks” piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Ņujorkas „Rangers” ar 2:3 piekāpās Otavas „Senators”, līdz ar ko Kanādas komanda pārtrauca piecu zaudējumu sēriju. Trešā perioda 9. sekundē Bobijs Raiens panāca 1:3, gūstot uzvaras vārtus „Senators” labā. Trešdaļas turpinājumā Pāvels Bučņevičs vienu golu atspēlēja – 2:3, taču kanādieši noturēja minimālo pārsvaru un svinēja uzvaru. Raiens kļuva par vienīgo spēlētāju „Senators” rindās, kuram šajā mačā ir divi rezultativitātes punkti.

Dalasas „Stars” ar 5:2 uzvarēja Ņujorkas „Islanders”. Pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 4:0 zvaigžņu labā, trešajā periodā Tailers Pitliks guva savus otros vārtus spēlē – 5:0, bet tad „Islanders” uzbrucējs Anderss Lī divas reizes pārspēja viesu vārtsargu Kari Lehtonenu, kurš atvairīja 32 metienus un izcīnīja savu 300. uzvaru NHL. Trīs (1+2) punkti ir Džemija Bena kontā.

Bostonas „Bruins” svinēja trešo uzvaru pēc kārtas, papildlaikā pārspējot Detroitas „Red Wings”. Divas reizes Detroita izvirzījās vadībā, bet abas reizes „Bruins” atspēlējās, pēdējo reizi to izdarot 1:26 minūtes līdz pamatlaika beigām. Uzvaras vārtus papildlaika 36. sekundē guva Breds Maršends.

NHL regulārais čempionāts turpināsies naktī uz 15. decembri ar 12 spēlēm, bet maču starp Čikāgas „Blackhawks” un Vinipegas „Jets” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā. Cīņas sākums plkst. 3:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 14. decembris

SpēleRezultāts
Predators – Canucks7:1
Rangers – Senators2:3
Stars – Islanders5:2
Bruins – Red Wings3:2 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...