Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pažo pirmais "hat-trick" karjerā, Otavai trešā uzvara četrās spēlēs

Andrejs Siliņš

Pažo pirmais "hat-trick" karjerā, Otavai trešā uzvara četrās spēlēs
Žans Gabriels Pažo un Otavas "Senators". Foto: Reuters / Scanpix

Žans Gabriels Pažo izcēlās ar savu pirmo "hat-trick" karjerā, un Otavas "Senators", spēlējot bez Rūdolfa Balcera, Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultātu 4:2 viesos apspēlēja Ņūdžersijas "Devils", izcīnot trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs.

Bez Rūdolfa Balcera spēlējošā Otavas "Senators" izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs, ar 4:2 viesos pārspējot Ņūdžersijas "Devils". Otavieši pēdējā trešdaļā guva trīs bezatbildes vārtus, un Žans Gabriels Pažo visā mačā guva trīs vārtus, ieskaitot uzvaru nesošos. 27 gadus vecajam kanādietim, kuram šis ir pēdējais pašreizējā līguma gads, guvis astoņus vārtus pēdējās sešās spēlēs un 11 vārtus kopumā 18 sezonas mačos. Līdz sava sezonas rekorda atkārtošanai Pažo atlicis gūt vairs astoņus vārtus.

ASV mērogiem netālu esošajā Ņujorkā "Islanders" ar 5:4 apspēlēja viesus no Toronto. Entonijs Boviljē uzvaru sekmēja ar diviem vārtu guvumiem, bet Deriks Brasārs guva vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Ņujorkieši tika pie punkta jau 13. spēli pēc kārtas. Šajā laikā komanda zaudējusi tikai reizi - pagarinājumā pret "Penguins", pārējos mačos izcīnot tikai uzvaras.

Arī "Capitals" punktu sērija ir tikpat gara, cik "Islanders" - 13 spēles pēc kārtas, tiesa, galvaspilsētai šajā posmā divi zaudējumi pagarinājumā vai bullīšos. Šonakt Jevgeņijs Kuzņecovs realizēja izšķirošo pēcspēles metienu, nodrošinot Vašingtonas "Capitals" izbraukuma uzvaru pār Filadelfijas "Flyers" - 2:1. Breidens Holtbijs uzvaru sekmēja ar teicamu sniegumu vārtos, atvairot 30 no 31 metiena.

Tikai reizi ripu no saviem vārtiem šonakt bija jāķeksē ārā arī Benam Bišopam (atvairīti 24 no 25 metieniem), kura pārstāvētā Dalasas "Stars" ar 3:1 pieveica Kalgari "Flames". Uzvaras vārtus Teksasas komandai guva Džastins Doulings, kuram šie bija pirmie vārti NHL karjerā. 29 gadus vecais uzbrucējs lielākoties karjerā spēlējis fārmklubā, bet šo sezonu pagaidām pavadījis tikai "Stars" rindās. Divas reizes, tostarp otros tukšos vārtos, guva Džo Pavelskis.

Zviedru aizsargs Ēriks Gustafsons guva savus pirmos vārtus sezonā, bet Korijs Kroufords atvairīja 39 metienus, un Čikāgas "Blackhawks" ar 5:3 viesos apspēlēja Vegasas "Golden Knights". Patriks Keins un Dilans Stroums uzvarā guva vārtus un atdeva pa divām piespēlēm.

NHL regulārā sezona, 14. novembris

SpēleRezultāts
Devils - Senators2:4
Islanders - Maple Leafs5:4
Flyers - Capitals1:2 PM
Flames - Stars1:3
Golden Knights - Blackhawks3:5

     [+] [-]

, 2019-11-14 11:03, pirms 4 gadiem
Mums nospīdēja

     [+] [-]

, 2019-11-14 13:47, pirms 4 gadiem
Vai tad viņam nebija pat pokers kaut kad pagājušā sezonā?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-14 14:50, pirms 4 gadiem
vārti pat nieks, PAŽO unikāls čalis - spēlējot vājākajā klubā pārliecinoši labākais visā NHL pēc +/- ar neticamu +19!!!