Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons atgriežas pieteikumā un palīdz "Sabres" pieveikt Austrumu līderi

Rolands Eliņš

Girgensons atgriežas pieteikumā un palīdz "Sabres" pieveikt Austrumu līderi
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Bufalo “Sabres” sastāvā šonakt laukumā pēc vienas spēles izlaišanas devās Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo ar 2:1 pieveikt Austrumu konferences līdervienību “Lightning” un turpināt veiksmīgo sezonas sākumu. Šī bija “Sabres” desmitā uzvara sezonas pirmajās 18 spēlēs.

Zemgus Girgensons iepriekšējā mačā bija palicis ārpus “Sabres” spēles pieteikuma, kas bija noticis pirmoreiz šosezon, taču šonakt viņš atgriezās komandas ceturtajā maiņā. Latviešu uzbrucējs nospēlēja 14:48 minūtes, kurās pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes. Girgensons spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pret spēcīgo ”Lightning” Bufalo spēlēja savā laukumā un izvirzījās vadībā 18. minūtē, kad savus 13. vārtus šosezon guva Džefs Skiners. Skiners izrādījās acīgākais pretinieku vārtu priekšā pēc Sema Reinhārta izdarītā metiena. Bufalo savu pārsvaru dubultoja otrā perioda ievadā, kad ātro uzbrukumu divi pret divi ar negaidītu metienu realizēja Kails Okposo. Tampabejas komanda jau pēc 15 sekundēm vienus vārtus atguva, bet spēles rezultāts turpinājumā vairs nemainījās, Bufalo uzvarot ar 2:1.

“Sabres” vārtos veiksmīga spēle Kārteram Hatonam, kurš atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem, kamēr Bufalo, lai tiktu pie uzvaras, pietika ar 19 metieniem pa vārtiem. Divas rezultatīvas piespēles šajā mačā nopelnīja Bufalo aizsargs Neitans Boljē, kamēr Rasmuss Ristolainens izcēlās ar 28 nospēlētām minūtēm, kurās izdarīja deviņus spēka paņēmienus.

“Sabres” šī ir trešā uzvara pēc kārtas un jau desmitā šosezon, turklāt gūta pret Atlantijas okeāna divīzijas līdervienību. Ar 22 punktiem “Sabres” ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, pagaidām uzrādot labākos rezultātus ilgu gadu garumā. Jāatgādina, ka kopā ar Girgensonu “Sabres” vēl ne reizi nav spēlējusi “play-off”.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Devils-Penguins4:2
Islanders-Canucks5:2
Flyers-Panthers1:2
Sabres-Lightning2:1
Red Wings – Coyotes6:1
Wild-Capitals2:5
Oilers-Canadiens6:2
Kings-Maple Leafs1:5
Sharks-Predators5:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: pernambucano

  +2 [+] [-]

, 2018-11-14 09:20, pirms 5 gadiem
Sabres līderus uzvarējusi.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-14 09:59, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Veru vaļā flashscore un ieraugu Girgensons. Gribu jau rakstīt, Zemgus molodčiks, taču izrādās tās ir tikai 2 minūtes.
Nu vispār jau gandrīz 15 minūtes, kas ir ļoti pieklājīgs laiks komandā! 2 ir soda minūtes!

     [+] [-]

, 2018-11-14 10:02, pirms 5 gadiem
Girgensons un play offs NHL. Kaut kā agrāk tas nebija.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-14 10:39, pirms 5 gadiem
Aizsargam atkal 0+0