Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Golden Knights" perfekts vairākums un pārliecinoša uzvara Losandželosā

"Golden Knights" perfekts vairākums un pārliecinoša uzvara Losandželosā
Marks Stouns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Lasvegasas "Golden Knights" izcīnījis ceturto uzvaru sešās spēlēs, izbraukumā ar 5:2 pieveicot Losandželosas "Kings". Centra uzbrucējs Pols Štjastnijs sakrāja četrus rezultativitātes punktus.

"Golden Knights" panākuma atslēga bija sniegums skaitliskajā vairākumā – trīs iespējas tika pārvērstas trīs gūtajos vārtos. Septītajā minūtē Makss Pačioretī saņēma ripu labajā malā un ar teicamu plaukstas metienu panāca 2:0 viesu labā. Savukārt otrās trešdaļas izskaņā divus vārtus divu minūšu laikā iemeta Pols Štjastnijs. Vispirms viņš pie tālā stabiņa sagaidīja Pačioretī piespēli, bet mirkli vēlāk centra uzbrucējs pabeidza kombināciju, kurā bija iesaistīti jau vairāki komandas biedri.

Tobrīd rezultāts kļuva 4:1 Lasvegasas vienības labā. Lai gan noslēdzošās trešdaļas sākumā "Kings" izdevās pietuvoties, tikai 17 sekundes vēlāk ar precīzu metienu atbildēja Marks Stouns, un tādējādi "Golden Knights" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 5:2. Četras uzvaras sešās spēlēs ļauj komandai ieņem trešo vietu Klusā okeāna divīzijā, priekšā palaižot divas pārsteigumu autores – Edmontonas "Oilers" un Anaheimas "Ducks".

Štjastnijs uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Marks Andrē Flerī uzvarētāju vārtos tika galā ar 36 metieniem. Pie trim punktiem tika Pačioretī. Jāizceļ, ka "Golden Knights" iepriekšējās piecās spēlēs kopā bija izdevies realizēt trīs vairākumus (3/17), bet šoreiz – trīs iespējas un trīs vārti.

Otro zaudējumu divās dienās piedzīvojusi Kalgari "Flames", kas izbraukuma turpinājumā ar 1:3 piekāpās Sanhosē "Sharks". Čehu uzbrucējam Tomāšam Hertlam izdevās izcelties, spēlējot mazākumā, un viņa kontā arī piespēle. "Sharks" sezonu sāka ar četriem zaudējumiem pēc kārtas, bet pēc veterāna Patrika Marlo atgriešanās izdevies izcīnīt divas uzvaras. Marlo kontā šoreiz rezultatīva piespēle.

14. oktobris

SpēleRez.
Jets – Penguins2:7
Kings – Golden Knights2:5
Sharks – Flames1:3

, 2019-10-14 09:50, pirms 4 gadiem
14. oktobris
Spēle Rez.
Jets – Penguins 2:7
Kings – Golden Knights 2:5
Sharks – Flames 1:3 ????? Autor,paviršība.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.