Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Mans metiens drīzāk ir precīzs, nevis spēcīgs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers: "Mans metiens drīzāk ir precīzs, nevis spēcīgs"
Rūdolfs Balcers
Foto: San Jose Sharks

20 gadus vecais uzbrucējs Rūdolfs Balcers parakstījis līgumu ar Nacionālās hokeja līgas klubu Sanhosē "Sharks" un atstājis labu iespaidu, kopā ar citiem jaunajiem spēlētājiem piedaloties pārbaudes mačā. Liepājnieks vēlas iet Sanda Ozoliņa un Artura Irbes pēdās, taču pirmais mērķis esot visas sezonas garumā noturēties fārmklubā.

"Neteiktu, ka esmu tikai vārtu guvējs. Protams, man tas patīk. Esmu īstajā laikā un īstajā vietā, tiekot pie iespējām. Taču man patīk piespēlēt komandas biedriem, lai arī viņiem izdotos gūt vārtus. Visas karjeras garumā esmu metis vārtus, un tagad nevēlos apstāties," sacīja Rūdolfs Balcers, kurš atstājis pozitīvu iespaidu Sanhosē "Sharks" jauno spēlētāju turnīrā.

Pirmajā spēlē pret Kolorado "Avalanche", kuru izdevās uzvarēt ar 7:4, latvietis guva trīs vārtus un pievienoja rezultatīvu piespēli. Sekoja pamatīga neveiksme ar 1:7 pret Anaheimas "Ducks", bet Balcers piespēlēja vienīgajos vārtos. "Viņš atstājis ļoti labu pirmo iespaidu. Viņš vienmēr ir pie ripas. Meistarīgs hokejists," teica Rojs Sommers, kurš trenē "Sharks" fārmklubu Sanhosē "Barracuda".

"Nedomāju, ka mans metiens ir pārāk spēcīgs, lai gan šovasar pie tā pamatīgi strādāju. Teiktu, ka mans metiens drīzāk ir precīzs, nevis spēcīgs. Īstā vieta, īstais laiks, un parasti ripa atrod ceļu vārtos," skaidroja Balcers, kurš 2015. gadā tika draftēts piektajā kārtā.

"Tikt pie punktiem – tas ir tieši tas, ko vēlējos no pirmajām spēlēm," teica Balcers. "Divas dienas esmu slidojis kopā ar NHL spēlētājiem. Redzu, kā tas izskatās patiesībā. Protams, viņi pašlaik neskrien ar 100% atdevi, taču vienalga atrašanās uz ledus man ļauj saprast, ko gaidīt no treniņnometnes."

Balcers, kurš šogad parakstīja līgumu ar Sanhosē "Sharks", norādīja, ka viņa galvenais mērķis ir visas sezonas garumā noturēties Amerikas Hokeja līgas apritē. Un viena veiksmīga sezona varot atvērt daudz durvju. Uz Ziemeļameriku uzbrucējs pārcēlās pirms pagājušās sezonas, un Rietumu hokeja līgā Balcers 66 spēlēs guva 40 vārtus, kas bija labākais rādītājs starp debitantiem, un savāca 77 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/sharks-pro...

  +3 [+] [-]

, 2017-09-14 16:52, pirms 7 gadiem
Hmm izklausaas labi. Varbut Bobijs izlasee panems.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-14 17:16, pirms 7 gadiem
Labāk jau lai ir precīzs nevis stiprs , piemērs ir Skvorcovs kam stiprs metiens , bet nemāk izmantot savu metienu

  +3 [+] [-]

, 2017-09-14 17:56, pirms 7 gadiem
Ļoti jau gribētos, lai mums atkal ir vismaz Žoltoka līmeņa uzbrucējs NHL.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-15 08:47, pirms 7 gadiem
backstab rakstīja: Ļoti jau gribētos, lai mums atkal ir vismaz Žoltoka līmeņa uzbrucējs NHL.
Da labi, Žoltoks ir līdz šim rezultatīvākais latviešu uzbrucējs NHL. Un tu saki vismaz Žoltoka līmeņa uzbrucējs, nu gan tev vēlmes

     [+] [-]

, 2017-09-16 23:57, pirms 7 gadiem
Ļoti liels potencials īpaši Balceram! Vēl gribu pieminēt Bļuģeru ar savu mentāli gudro domu gājienu, un Dzierkalu par savu degsmi šie 3 hokejisti būss šosezon uz robežas, ceru kāds šķērsos robežu uz neatgriešanos agrākajā līmenī!