Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Velimeki vasaras treniņā pārrauj krusteniskās saites, "Flames" meklēs aizsardzības papildinājumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Velimeki vasaras treniņā pārrauj krusteniskās saites, "Flames" meklēs aizsardzības papildinājumu
Juso Velimeki un Nikolā Delorjē. Foto: Imago Sport/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kalgari "Flames" ģenerālmenedžeris Breds Trelivings norādījis, ka tirgū tiek meklēts papildinājums aizsardzībai, jo pirmssezonas treniņā smagu traumu guvis Juso Velimeki.

20 gadus vecais Velimeki, kurš pirms divām vasarām tika draftēts pirmajā kārtā, nedēļas nogalē treniņā pārrāva ceļgala krusteniskās saites, un tiek prognozēts, ka somam nāksies izlaist visu nākamo sezonu. Pērn viņš debitēja "Flames" sastāvā, aizvadot 24 spēles, kurās izdevās gūt vienus vārtus un sakrāt trīs punktus.

Tika plānots, ka gaidāmajā sezonā viņa loma komandā jau būs lielāka. "Aktivizēsimies tirgū un meklēsim papildinājumu aizsardzības līnijai. Labās ziņas ir tās, ka mūsu sistēmā ir jaunie hokejisti, kuri spēruši soli uz priekšu un ir tuvu nepieciešamajam līmenim. Tomēr mēs pavisam noteikti skatīsimies, kādi spēlētāji pieejami tirgū," pauda Trelivings, norādot, ka tiks meklēts aizsargs ar kreiso satvērienu.

"Flames" palikuši 7,76 miljoni dolāru zem algu griestiem, jo iepriekš tika izpirkts aizsarga Maikla Stouna līgums. Tomēr jānoslēdz jauna vienošanās ar ierobežoti brīvo aģentu Metjū Tkačaku, tādējādi spēlētāju apmaiņas tirgū būs sarežģīti atrast papildinājumu aizsardzībai, pretī neatdodot kādu no pamatsastāva uzbrucējiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/treliving-calgar...

     [+] [-]

, 2019-08-14 16:26, pirms 5 gadiem
Neko labu vairs neatradīs,ja jau pat Blackhawks sāk grābstīties gar khl..

  +1 [+] [-]

, 2019-08-14 16:33, pirms 5 gadiem
Arturs Kulda esot brīvs, tāpat kā Oskars Bartuļis

  +3 [+] [-]

, 2019-08-14 17:19, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Neko labu vairs neatradīs,ja jau pat Blackhawks sāk grābstīties gar khl..
NHL FA tirgū vēl pietiek gan veterānu (kaut vai Fenafu var atpakaļ pasaukt), gan arī jaunāku un galīgi ne švaku kadru ar līdzīgu spēles profilu kā Velimeki (Gārdners?). Cita lieta - ko un par kādām naudām viņi grib.