Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dānis Bjorkstrands "Medveščak" nomaina pret Losandželosas "Kings"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dānis Bjorkstrands "Medveščak" nomaina pret Losandželosas "Kings"
Patriks Bjorkstrands pret Maksimu Širokovu
Foto: TASS/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Losandželosas "Kings" pievienojies Dānijas valstsvienības uzbrucējs Patriks Bjorkstrands, kurš noslēdzis līgumu uz vienu sezonu.

24 gadus vecais Patriks Bjorkstrands pēdējās trīs sezonas pavadīja Kontinentālās hokeja līgas klubā Zagrebas "Medveščak", 166 regulārās sezonas spēlēs izceļoties ar 24 vārtu guvumiem un 50 rezultativitātes punktiem. Labākā bija pēdējā, kad viņš sakrāja 22 punktus, taču tika pie negatīva lietderības koeficienta -12. Horvātijas klubam neizdevās kvalificēties izslēgšanas cīņām.

Divvirzienu jaunā spēlētāja līgums ar Losandželosas "Kings" noslēgts uz vienu gadu, paziņoja kluba viceprezidents un ģenerālmenedžeris Dīns Lombardi. Fārmklubā dānis par sezonu saņems 70 tūkstošus dolāru, savukārt Nacionālajā hokeja līgā viņa alga būs 667,5 tūkstoši dolāru. Tāpat 257,5 tūkstošus viņš var saņemt bonusos, bet 92,5 tūkstošus Bjorkstrands saņēma uzreiz pēc paraksta likšanas uz līguma.

Bjorkstrands pārstāvējis Dānijas valstsvienību pēdējos četros pasaules čempionātos pēc kārtas, gūstot divus vārtus un pievienojot četras piespēles 29 mačos. 2016. gada čempionātā viņa kontā astoņas spēles un viens punkts. Dāņu uzbrucējs pagājušajā nedēļā piedalījās Losandželosas "Kings" jauno spēlētāju nometnē.

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Los Angeles Kings/

     [+] [-]

, 2016-07-14 21:20, pirms 8 gadiem
A nah jāizceļ tieši šis viens topošais fermeris, ja iepriekšējo 24 stundu laikā NHL tika noslēgti jauni līgumi vismaz 10 hokejistiem?...pie tam daži no viņiem nebūs nekādi aheelisti, bet spēlēs pamatsastāvā, piemēram Oilers - Puljujarvi no Karpat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-14 23:35, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: no Rigas Dinaburgas neviens izcilais audzeknis lidz NHL nav ticis???
uzdrīkstēšos apgalvot, ka Bjorkstrands ja nu tur arī tiks, tad Ķēniņa līmenī uzspēlēt 4. maiņā pa bišķim...
Citādi AHLista parastais divvirziennieks tas ir

     [+] [-]

, 2016-07-14 23:38, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: uzdrīkstēšos apgalvot, ka Bjorkstrands ja nu tur arī tiks, tad Ķēniņa līmenī uzspēlēt 4. maiņā pa bišķim...
Citādi AHLista parastais divvirziennieks tas ir
24 gadi, ja ne tagad tad kad vēl pasapņot par NHL