Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar zviedru vārtsargu Ulmarku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar zviedru vārtsargu Ulmarku
Līnuss Ulmarks
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" pagarinājis līgumu uz divām sezonām ar 23 gadus veco zviedru vārtsargu Līnusu Ulmarku, kurš pagājušajā sezonā vārtus sargāja tikai vienā spēlē.

Līnuss Ulmarks uz Ziemeļameriku devās 2015. gadā – vienu sezonu pēc pasaules čempionātā izcīnītās bronzas medaļas. Pirmajā sezonā viņš Bufalo "Sabres" vārtus sargāja 20 spēlēs, tiekot galā ar 91,3% pretinieku metienu. Vēl 28 mačus zviedrs aizvadīja Amerikas Hokeja līgā, atvairot 90,2% metienu.

Tomēr pagājušajā sezonā Ulmarks Bufalo "Sabres" rindās laukumā devās tikai vienu reizi – 9. aprīlī viņš atvairīja 33 no 36 metieniem, komandai piedzīvojot zaudējumu pret Tampabejas "Ligthning". Daudz vairāk laika skandināvs pavadīja fārmklubā, 55 mačos tiekot galā ar 90,9% metienu.

Tomēr Ulmarks un Bufalo "Sabres" vienojās par jaunu līgumu, un divu nākamo sezonu laikā vārtsargs saņems 1,5 miljonus dolāru. Ja vienošanās netiktu panākta, 1. jūlijā viņš kļūtu par ierobežoti brīvo aģentu. Interesanti, ka Ulmarks piekritis algas samazinājumam – pagājušajā sezonā viņš nopelnīja 892,5 tūkstošus dolāru.

"Līnuss smagi strādāja gan laukumā, gan ārpus tā, un viņa sniegums NHL un AHL līmenī norāda uz ieguldītajām pūlēm," sacīja Bufalo "Sabres" ģenerālmenedžeris Džeisons Boterils, kurš amatā stājās maija pirmajā pusē. "Aizvadot otro sezonu Ziemeļamerikā, viņš spēra vairākus soļus uz priekšu, un vēlamies redzēt viņa attīstības turpinājumu."

Bufalo "Sabres" nav noslēgusi līgumus tikai ar četriem ierobežoti brīvajiem aģentiem, turklāt visi ir uzbrucēji. Pagaidām bez jaunas vienošanās ir Markuss Folinjo, Jūhans Lāšons, Evans Rodrigess, kā arī latvietis Zemgus Girgensons, kurš pagājušajā sezonā aizvadītajās 75 spēlēs guva septiņus vārtus un pievienoja deviņas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
The Buffalo News | Buffalo's Number One...

     [+] [-]

, 2017-06-14 16:41, pirms 7 gadiem
Es jau gribētu redzēs Girgensonu kadā citā NHL komandā, jo te priekšā ir Aikels un O'Reilijs ja Zemgu pa centru izmantos, tad nu viņš būs 3.-4. Maiņas čekers, bet ja aizies pa malu var mierīgi 2. Maiņā kapāt

     [+] [-]

, 2017-06-14 17:20, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Es jau gribētu redzēs Girgensonu kadā citā NHL komandā, jo te priekšā ir Aikels un O'Reilijs ja Zemgu pa centru izmantos, tad nu viņš būs 3.-4. Maiņas čekers, bet ja aizies pa malu var mierīgi 2. Maiņā kapāt
Sākotnēji Girgensons bija malējais uzbrucējs , pēctam viņu pārlika centrā cik sapratu.