Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Vegasa izpilda 56 metienus pa vārtiem un otro uzvaru nodrošina 96. minūtē

Vegasa izpilda 56 metienus pa vārtiem un otro uzvaru nodrošina 96. minūtē
Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā šonakt aizvadītas trīs spēles. Vegasas ''Golden Knights'' un Losandželosas ''Kings'' cīņā uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešamas 96. spēles minūtes, Vegasai gūstot otro panākumu sērijā.

Divas krasi atšķirīgas spēles aizvadījušas Pitsburgas ''Penguins'' un Filadelfijas ''Flyers''. Pitsburga savā laukumā pirmajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru ar 7:0, bet šonakt demonstrēja jau krietni vājāku sniegumu.

Mača pirmais periods pat aizritēja ar diezgan izteiktu ''Penguins'' pārsvaru, bet izskaņā nācās samaksāt par divu minūšu noraidījumu, ''Flyers'' aizsargam Šeinam Gotisbēram vārtus gūstot 37 sekundes pirms perioda noslēguma. Otrā perioda 47. sekundē Šons Kuturjē palielināja ''Flyers'' pārsvaru līdz 2:0, bet galarezultātā komanda uzvarēja ar pārliecinošu 5:1.

Otro panākumu pret Minesotas ''Wild'' šonakt izcīnīja Vinipegas ''Jets'' hokejisti, kuri pirmajā spēlē bija pārāki ar minimālu 3:2.

Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika jau pirmajā periodā ''Jets'' piederēja diezgan izteikts pārsvars, bet otrajā periodā ''Wild'' iespējas izskatījās vēl mazākas, un 29. minūtē rezultātu skaitliskajā vairākumā beidzot atklāja Tailers Maijers (1:0). Trešā perioda gaitā ''Jets'' ieguva pat 4:0 pārsvaru, tomēr 45 sekundes pirms cīņas beigām Zeks Parisē vienus vārtus ''Wild'' atguva. Jāpiemin, ka ''Jets'' šonakt bija graujošs pārsvars metienos pa vārtiem (44:17).

Visilgāk uzvarētāju noskaidrot nespējas Vegasas ''Golden Knights'' (pirmajā spēlē 1:0 uzvara) un Losandželosas ''Kings''. Līdzīgi kā komandu pirmajā tikšanās reizē arī šonakt bija lielas problēmas ar vārtu gūšanu. ''Kings'' vārtos lielisku sniegumu demonstrēja Džastins Kviks, bet 15. minūtē pēc Aleksa Tuha metiena glābējs nebija arī viņš (1:0).

Kviks ar teicamu sniegumu turpināja turēt ''Kings'' spēlē, un 35. minūtē Pols Laduē izlīdzināja spēles rezultātu - 1:1. Tas nemainījās līdz otrā papildlaika beigu daļai, kad spēles 96. minūtē ''Golden Knights'' otro uzvaru sērija nodrošināja Eriks Haula - 2:1.


, 2018-04-14 09:46, pirms 6 gadiem
Vegasieši vēl turās
, 2018-04-14 09:54, pirms 6 gadiem
Ilgi bija jāgaida ,lai brokastis ieēstu.Diemžēl atkal Kings zaudēja,bet pašlaik arī nevar redzēt kā viņi varētu uzvarēt jo ir lēnāki.
, 2018-04-14 09:58, pirms 6 gadiem
Vegasa bija pelnījusi šo uzvaru - dominē visās spēles komponentēs. Kings noteikti mājās paņems vismaz vienu spēli. Liels prieks arī par Filadelfiju, kas reabilitējās pēc iespaidīgā zaudējuma. Krosbija neizmantotās iespējas arī deva iespējas Filadelfijai.
Vēl jo projām esmu par Jets un Toronto finālu!
, 2018-04-14 10:14, pirms 6 gadiem
Lidoņi tiešam malači sadevi pingvīniem pa knābi spēka paņēmiens pret Letangu vien ko nozīmē.
, 2018-04-14 10:28, pirms 6 gadiem
Džastins Kviks?
, 2018-04-14 10:36, pirms 6 gadiem
Autor! Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā šonakt aizvadītas trīs spēles. Ja sis bija pirmas kartas speles tad saprotu ka vegasai un vinipegai uzreiz dubulta pieskaita serija jo abas ir 2:0, bet bikin nesaproti pens sodien zaudeja bet serija 1:1 viniem lai ka 2x pec kartas uzvarejusiem ir bonus pat ja zaude nak klat uzzvara . Labi tas ta prieks ka pens dabuja ieksas pec 7:0 redzes ka ies izbraukuma. Nogulot speli iesledzot 8 tv istie notikumi tik sakas vegasas spele
, 2018-04-14 10:41, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Vegasieši vēl turās
Nevis turās, bet zibeņo! Kīperi šajā mačā bija atslēgas spēlētāji un Vegasa izskatijās krietni ātrāka it seviķi otrajā OT. Vegasa atkal pārrakstija vēsturi - visilgākā spēle starp pirmgadniekiem. Oi kā gribētu finālu MA Flerī(Vegasa) pret Pitsburgu!
, 2018-04-14 10:56, pirms 6 gadiem
Jaunais LA vārtsargs Džastins Kviks rādīja labu sniegumu debijas spēlē.
, 2018-04-14 10:59, pirms 6 gadiem
badža rakstīja: Autor! Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā šonakt aizvadītas trīs spēles. Ja sis bija pirmas kartas speles tad saprotu ka vegasai un vinipegai uzreiz dubulta pieskaita serija jo abas ir 2:0, bet bikin nesaproti pens sodien zaudeja bet serija 1:1 viniem lai ka 2x pec kartas uzvarejusiem ir bonus pat ja zaude nak klat uzzvara . Labi tas ta prieks ka pens dabuja ieksas pec 7:0 redzes ka ies izbraukuma. Nogulot speli iesledzot 8 tv istie notikumi tik sakas vegasas spele
Tas ir domāts kā pirmais plejofu raunds umņik
, 2018-04-14 13:56, pirms 6 gadiem
Vegasa tiešam rāda brīnumus.Komanda salasīta no klubu neaizsargātajiem spēlētājiem,iekļūst izslēgšanas spēlēs un vēl vadībā pret daudzpieredzējušo Losandželosu.Es biju domājis,ka šeit nu gan viņi nolaidīs tvaiku,bet izskatās,ka taisās karaļus apspēlēt.
, 2018-04-14 14:17, pirms 6 gadiem
Pamatīga dominance, būtu negodīgi, ja LA uzvarētu. Salīdzinot komandu spēlētāju minūšu skaitu, var skaidri redzēt, ka LA tomēr mauc ar 1.5maiņu, kamēr LV ir 3 līdzvērtīgas.

P.S. Par brokastīm taisnība, šorīt nesanāca
, 2018-04-14 14:20, pirms 6 gadiem
ak, bezkaunīgie debitanti, kas viņus beidzot noliks pie vietas... esmu vīlies kingos bet vēl nebūt nav viss beidzies
, 2018-04-14 14:23, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Vegasa tiešam rāda brīnumus.Komanda salasīta no klubu neaizsargātajiem spēlētājiem,iekļūst izslēgšanas spēlēs un vēl vadībā pret daudzpieredzējušo Losandželosu.Es biju domājis,ka šeit nu gan viņi nolaidīs tvaiku,bet izskatās,ka taisās karaļus apspēlēt.
Viņiem ir uzvārdi, kas uz kausa jau uzdrukāti, viņiem ir džeki ar PO pieredzi, viņiem ir džeki ar iekšām. Vienīgais iztrūkums laikam ir fanu bāze. Šorīt galīgi švaki tur tribīnēs gāja.
, 2018-04-14 15:00, pirms 6 gadiem
Nu izskatās Vegasa labāka. Tie papildlaiki ir tīrs Kvika nopelns (1,5 vārti vid.sp. ir sliktāk par Flerī 0,5, bet Marejs, Dubniks būtu priecīgi). Bet cik tad ilgi var viens vilkt. OT bezmaz likās ka spēle tikai pa Kings pusi notiek. Tiesa, nav paveicies ne vienai, ne otrai komandai ar šo pāri
P.S. Kaut kā Vegasa izskatās kā visdraudzīgākā komanda NHL. Zināmā mērā - bēdubrāļu izlase Nu bet labi.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
4

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.