Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Millera "hat-trick" neglābj Tampabeju no zaudējuma pret pastarīti "Senators"

Millera "hat-trick" neglābj Tampabeju no zaudējuma pret pastarīti "Senators"
Džonatans Millers gūst trešos vārtus mačā pret "Senators"
Foto: USA Sports Today/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) viena no čempionāta pastarītēm „Senators” ar 7:4 pārspēja līdervienību „Lightning”, savukārt „Jets” zaudēja „Predators” ar 1:3, nespējot pietuvoties pirmajai vietai divīzijā

Dalasas „Stars” piekāpās Monreālas „Canadiens” ar 2:4, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos. Ar diviem vārtiem uzvarētāju rindās atzīmējās Arturi Lekonens, savukārt Aleksam Galčenjakam 0+2. Zvaigžņu uzbrucējs Aleksandrs Radulovs pret savu bijušo komandu vārtu gūt nespēja, vienu reizi palīdzot to izdarīt partneriem. Dalasai piederēja metienu pārsvars šajā spēlē 38:26.

Austrumu konferences otrā vājākā komanda Otavas „Senators” ar 7:4 pārspēja līgas labāko komandu Tampabejas „Lightning”. Visus trīs vārtus zaudētāju komandas labā guva Džonatans Millers, kurš sezonas pirmo daļu aizvadījis Ņujorkas „Rangers”. Septiņi spēlētāji „Senators” rindās sakrāja divus punktus šajā mačā, bet vienīgais hokejists ar diviem vārtiem ir Maiks Hofmans.

Vinipegas „Jets” piedzīvoja zaudējumu regulārās sezonas svarīgākajā spēlē par pirmo vietu divīzijā un ar 1:3 atzina Nešvilas „Predators” pārākumu. Plēsoņi visu izdarīja pirmajā periodā, gūstot trīs vārtus sešu minūšu laikā. „Jets” mēģināja atspēlēties, taču Peka Rinne atvairīja 32 no 33 metieniem un tikai Kailam Konoram sanāca pārspēt „Predators” vārtsargu trešās trešdaļas vidū. Nešvila tagad apsteidz Vinipegu par astoņiem punktiem 13 spēles līdz regulārā čempionāta beigām.

Kolorado „Avalanche” ar 5:1 sagrāva Minesotas „Wild”, ievietojoties pirmajā vietā Rietumu konferences „wild card” zonā. Pēc divām trešdaļām rezultāts bija 2:1, savukārt pēdējā periodā „Avalanche” izdevās veikt izrāvienu un panākt jau 5:1. Divus vārtus guva Džozefs Kompers, bet vārtos pārliecinoši darbojās Semjons Varlamovs, kurš tika galā ar 33 no 34 metieniem.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 15. martu ar piecām spēlēm

NHL spēles, 14. marts

SpēleRezultāts
Bruins – Hurricanes6:4
Stars – Canadiens2:4
Senators – Lightning7:4
Jets – Predators1:3
Avalanche – Wild5:1
Oilers – Flames0:1
Kings – Coyotes3:4 PSM

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 09:54, pirms 6 gadiem
Vairs jau nav līgas labākā komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja