Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" uzvaru sērijas rekords, Maršānam "hat-trick" vienā trešdaļā

Andrejs Siliņš

"Flames" uzvaru sērijas rekords, Maršānam "hat-trick" vienā trešdaļā
"Flames" vārtsargs Braiens Eliots brīdi pēc uzvaras saņem apsveikumus no komandas biedriem
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Jau desmito uzvaru pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz otrdienu izcīnīja Kalgari "Flames", kas ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveica čempioni Pitsburgas "Penguins".

"Flames" divas reizes bija iedzinējos (0:1 un 1:2), bet allaž atspēlējās, un pēdējās trešdaļas sākumā jau "Penguins" bija tā, kam nācās atspēlēties. Tas arī notika, kad Sidnijs Krosbijs trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām panāca 3:3. Sekoja pagarinājums, kurā mājinieki izturēja pat mazākumu, bet pēcspēles metienos uzvaras vārti Krisam Verstīgam - 4:3.

Līdz ar to "Flames" izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas, atkārtojot ārkārtīgi seno kluba rekordu. Iepriekš šāda panākumu sērija vienībai izdevās 1978. gada rudenī, kad komanda vēl bāzējās Atlantā. Atliek piebilst, ka toreiz nebija pat piedzimis vēl neviens no pašreizējiem "Flames" spēlētājiem.

"Flames" ar 82 punktiem 69 spēlēs ieņem ceturto pozīciju Rietumu konferencē, bet tikpat punkti arī piektajā vietā esošajai Anaheimas "Ducks". Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sentluisas "Blues", kas ar 3:1 viesos pieveica tiešo konkurenti cīņā par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā Losandželosas "Kings". Tabulā abas komandas nu šķir pieci punkti.

Rietumu konferences pastarīšu duelī "Coyotes" mājās ar minimālo 1:0 pieveica "Avalanche", kas jau zaudējusi pat teorētiskas cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā. Pieredzējušais Maiks Smits atvairīja visus 22 metienus un uzstādīja kluba vārtsargu rekordu - neviens "Coyotes" vārtsargs iepriekš nebija aizvadījis 22 sausās spēles.

Bostonas "Bruins" ar 6:3 pieveica Vankūveras "Canucks", kam tas bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas. Bostonas trešajā uzvarā pēc kārtas Breds Maršāns izcēlās ar "hat-trick" un paveica to pēdējā trešdaļā, nodrošinot savai komandai atspēlēšanos un diezgan drošu panākumu.

Kolumbusas "Blue Jackets" ar 5:3 viesos pieveica Filadelfijas "Flyers", tādējādi komanda sasniegusi lielāko uzvaru skaitu un punktu skaitu vienas sezonas ietvaros kluba vēsturē. "Blue Jackets" ar 44 uzvarām un 94 punktiem 68 aizvadītajās spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferences tabulā.

NHL regulārā sezona, 14. marts

SpēleRezultāts
Rangers - Lightning2:3
Flyers - Blue Jackets3:5
Islanders - Hurricanes4:8
Predators - Jets5:4 P
Flames - Penguins4:3 PM
Canucks - Bruins3:6
Coyotes - Avalanche1:0
Kings - Blues1:3

  +2 [+] [-]

, 2017-03-14 12:48, pirms 7 gadiem
Trakas lietas NHL laukumos notiek..Ja pareizi sapratu tad sestā komanda kopš 2016 gada sākuma kas uzstāda jaunu kluba rekordu pēc kārtas uzvarētajās spēlēs...
p.s. pa retam jau arī tabulu varētu raxtā iemest un lieki vienmēr nebūtu jāstāsta kurš uz kuru vietu pacēlies.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-14 17:58, pirms 7 gadiem
Piekrītu, tagad palikušas ap 15 spēlēm katrai komandai, varētu pielikt tabulu klāt, kā pirms gada.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-14 18:57, pirms 7 gadiem
Nu Vankūvera , jau kā zināms, ir Maršāna klienti.

     [+] [-]

, 2017-03-14 18:59, pirms 7 gadiem
Nu Vankūvera, jau kā zināms, ir Maršāna klienti.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-14 21:45, pirms 7 gadiem
Tabula patiešām lieti noderētu.