Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Capitals'' pilnībā iznīcina Rietumu līderi ''Blackhawks''

Krišs Upenieks

''Capitals'' pilnībā iznīcina Rietumu līderi ''Blackhawks''
Brets Konolijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros šonakt iespaidīgu uzvaru izcīnījusi Vašingtonas ''Capitals'', kas ar 6:0 sagrāva Rietumu konferences pirmajā vietā esošo Čikāgas ''Blackhawks'' vienību.

Pirmo pamatīgo triecienu ''Blackhawks'' saņēma spēles septītajā minūtē, kad 13 sekunžu laikā pa vārtiem iemeta Džejs Bīgls un Niklass Bekstroms. Perioda beigās vienus vārtus vēl pievienoja Brets Konolijs, un Vašingtona bija ielikusi spēcīgus pamatus uzvarai. Čikāga atgūties tā arī nespēja, ''Capitals'' iemeta vēl trīs ripas un beigās uzvarēja ar iespaidīgu 6:0. ''Capitals'' ar 61 punktu ieņem otro vietu Austrumos, bet ''Blackhawks'' Rietumos vēl ir pirmā, tiesa, visticamāk, drīz priekšā tiks Minesotas ''Wild''.

Viesos nedaudz negaidīti uzvaru pret Ņujorkas ''Rangers'' izcīnījusi Toronto ''Maple Leafs''. Jau pirmajā periodā Toronto Ņujorkā ieguva 2:0 pārsvaru, beigās izcīnot panākumu ar 4:2. Mača gaitā ''Rangers'' izpildīja par deviņiem metieniem vairāk pa vārtiem (36:27), bet labu spēli Toronto vārtos aizvadīja dānis Frederiks Andersens. ''Maple Leafs'' gan joprojām ir ārpus ''play-off'' zonas.

Austrumos pirmo vietu, neskatoties uz spilgto ''Capitals'' uzvaru pret Čikāgu, nosargāja Kolumbusas ''Blue Jackets''. Decembrī un janvāra sākumā ''Blue Jackets'' bija iekrājusi ievērojamu 16 uzvarētu spēļu sēriju, bet pēdējos četros mačos bija piedzīvoti trīs zaudējumi. Šonakt pret Tampabejas ''Lightning'' viesos pēc pirmā perioda Kolumbusa bija iedzinējos ar 0:1, bet atlikušajā daļā spēja lauzt spēles gaitu, pēdējo ripu iemetot jau tukšos vārtos un uzvarot ar 3:1.

NHL, 14. janvāris

SpēleRezultāts
Capitals - Blackhawks6:0
Rangers - Maple Leafs2:4
Hurricanes - Sabres5:2
Panthers - Islanders2:5
Lightning - Blue Jackets1:3
Coyotes - Jets4:3
Flames - Devils1:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +4 [+] [-]

, 2017-01-14 09:19, pirms 7 gadiem
Tad sanāk ka Blackhawks vairs nepastāv ? Nekas vairs nav palicis pāri un ir izstājusies no NHL organizācijas ???

  +2 [+] [-]

, 2017-01-14 10:48, pirms 7 gadiem
Kaada skjirba, ja stenlijs ir kaa cuukai kosmoss...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-14 15:32, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Capitals ar Ovečkinu, Kuzņecovu, Orlovu iet pēc Stenlija kausa, tur nav ko teikt!
kuro gadu iet ?!14 ?!

     [+] [-]

, 2017-01-14 16:28, pirms 7 gadiem
phKRIIII rakstīja: kuro gadu iet ?!14 ?!
Ar līgas labāko uzbrukumu neizdevās tālu aiziet.
Ar līgas labāko aizsardzību gan aizsoļos līdz galam.

     [+] [-]

, 2017-01-14 22:46, pirms 7 gadiem
Šogad Capitals varētu būt cerīgi. Tā pavisam klusām līdz šim vākuši punktus un PO zonā sēž. Ovečkinu Trocs acīmredzami taupa, ledus laiks par 2min mazāks nekā iepriekšējā sezonā. Aizsardzībā joprojām nekādi grandi nav, Karlsons ar Orlovu + Orpiks kā veterāns. Vārtsargu līnija un uzbrucēju līnijas ļoti stipras. Pagājušajā gadā viss varēja izdoties, bet, piemēram, Kuzņecovs ierāvās kokonā, gūstot 1+1 12 spēlēs.