Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju, Teivzam karjeras 700. punkts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju, Teivzam karjeras 700. punkts
Patriks Keins un Fils Kesels. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Čikāgas "Blackhawks" izcīnījis pirmo uzvaru kopš 24. novembra un pārtraucis astoņu zaudēto spēļu sēriju, savā laukumā ar 6:3 pieveicot Pitsburgas "Penguins". Rezultatīvu maču aizvadīja komandas kapteinis Džonatans Teivzs.

Džonatans Teivzs guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, tādējādi tiekot pie kajeras 700. punkta. Čikāgas "Blackhawks" 4:3 vadību ieguva noslēdzošās trešdaļas ievadā, kad izcēlās Markuss Krīgers. 62 sekundes pirms beigām Teivzs iemeta tukšos vārtos, dubultojot pārsvaru, bet punktu pielika Brendons Sāds, kurš tukšos iemeta, kad bija palikusi 21 sekunde.

Jāizceļ, ka Pitsburgas "Penguins" neglāba pat Braiena Rasta hat-trick. Viņš trīs vārtus vienā spēlē guva otro reizi karjerā, pirmā bija pirms diviem gadiem – 2016. gada 5. decembrī, kad "Penguins" ar 8:5 sakāva Otavas "Senators". Šoreiz iemeta tikai Rasts, bet uzvarai ar to bija par maz. Pitsburga šobrīd ir pirmā komanda aiz strīpas austrumos, bet "Blackhawks" rietumos apsteidz tikai Losandželosas "Kings".

Pirmo hat-trick karjerā guva 23 gadus vecais čehu uzbrucējs Ondržejs Kaše, kurš palīdzēja Anaheimas "Ducks" savā laukumā ar 6:3 pieveikt Dalasas "Stars". Kaše otrās trešdaļas beigās samazināja deficītu līdz minimumam, bet trešos vārtus viņš iemeta 51. minūtē, kad panāca 3:3. Turpinājumā izcēlās Brendons Montors, Jakubs Silfverberjs un Hampuss Lindholms, nodrošinot "Ducks" uzvaru. Komandas kapteinis Raiens Geclafs izdarīja divas rezultatīvas piespēles, un tagad viņš karjerā savācis 901 punktu.

Regulārā sezona, 13. decembris

SpēleRez.
Islanders – Golden Knights2:3
Blackhawks – Penguins6:3
Flames – Flyers6:5 P
Ducks – Stars6:3

  +1 [+] [-]

, 2018-12-13 12:08, pirms 5 gadiem
Colliton tapat vajag atlaist,komanda spele bez trenera!