Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Senators" iemet piecus uzvarā pret Losandželosu, Makdeivids velk "Oilers"

"Senators" iemet piecus uzvarā pret Losandželosu, Makdeivids velk "Oilers"
Otavas "Senators" realizē vairākumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārā čempionāta mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Otavas "Senators", kas savā laukumā ar 5:1 sakāva Losandželosas "Kings". Panākumu ar diviem vārtiem kaldināja aizsargs Kriss Vaidmens.

Otavas "Senators" izdevās veiksmīga pirmā trešdaļa – gūstot trīs vārtus nepilnu desmit minūšu laikā, laukuma saimnieki ieguva ievērojamu pārsvaru. Rezultātu atklāja Kriss Tīrnijs, lai gan viņa ieguldījums gūtajos vārtos bija visnotaļ minimāls – pēc metiena no distances pie atlēkušās ripas tika Kevins Damelo, kurš meta garām vārtsargam, bet ripu uz vārtu līnijas pielaboja Tīrnijs.

Pārsvaru dubultoja Kriss Vaidmens, bet 3:0 skaitliskajā vairākumā panāca Marks Stons. Pamati uzvarai bija ielikti, un mača turpinājumā Vaidmens guva savus otros vārtus mačā un sezonā, kā arī izcēlās Kolins Vaits. Tikmēr Losandželosas "Kings" labā vienīgo ripu iemeta Trevors Lūiss.

Pateicoties kapteiņa Konora Makdeivida vārtiem un piespēlei, pirmo uzvaru sezonā izcīnīja Edmontonas "Oilers", kas izbraukumā ar 2:1 pieveica Ņujorkas "Rangers". Makdeivids izšķirošos vārtus guva 13 minūtes pirms beigām, realizējot vairākumu – Leons Draizaitls piespēlēja gar vārtiem, Makdeivids ripu uztvēra ar slidu un iemeta no neērtā satvēriena. Protams, jāizceļ fakts, ka "Oilers" šajā sezonā guvusi piecus vārtus, un Makdeivids piedalījies visos – divi vārti un trīs piespēles.

49. sauso spēli karjerā aizvadījis Marks Andrē Flerī, kurš palīdzēja Lasvegasas "Golden Knights" pielikt pozitīvu punktu piecu maču izbraukuma sērijai – 1:0 pret Filadelfijas "Flyers". Viņš tika galā ar 26 sāncenšu metieniem, bet uzvaras vārtus iemeta Kodijs Īkins, kurš pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Patiks Īkins kritienā atbruņoja pretinieku centru Šonu Kuturjē un pēc Raiena Kārpentera diagonālās piespēles meta virs Braiena Eliota pleca.


, 2018-10-14 00:04, pirms 6 gadiem
paskatijos Kings: Ottawa speli , cilveki ka uz berem atnakusi , klusums uz tribinem
, 2018-10-14 01:15, pirms 6 gadiem
Njaam. Bija interesanti Oilers un Rangers spēli paskatīties. Konors vispār noaudzis blondais puijka palicis.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.