Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Topošo brīvo aģentu Edmundsonu aizmaina uz "Canadiens"

Topošo brīvo aģentu Edmundsonu aizmaina uz "Canadiens"
Džoels Edmundsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Monreālas “Canadiens” ieguvis ekskluzīvas tiesības veikt pārrunas ar aizsargu Džoelu Edmundsonu, kurš līdz šim pārstāvēja Karolīnas “Hurricanes”.

27 gadus vecais Džoels Edmundsons gatavojas kļūt par brīvo aģentu. Karolīnas “Hurricanes” līgumu ar viņu nepagarināja, tādējādi aizsargs būs uz brīvām kājām. Tirgus atvērsies 9. oktobrī, un tad citas komandas varēs veikt pārrunas ar Edmundsonu par līgumu.

Pirms šī termiņa pārrunas drīkst veikt tikai komanda, kurai pieder tiesības uz konkrēto spēlētāju. Tādējādi Monreālas “Canadiens” veikusi maiņas darījumu, iegūstot tiesības uz Edmundsonu, bet pretējā virzienā aizceļojusi šī gada drafta piektās kārtas izvēle.

Aizvadītajā sezonā Edmundsons piedalījās 68 spēlēs, izceļoties ar septiņiem vārtiem un 20 punktiem. Tā bija viņa pirmā sezona “Hurricanes” rindās. Pirms tam Edmundsons pārstāvēja Sentluisas “Blues”, ar ko 2019. gadā izcīnīja Stenlija kausu.

Edmundsons aizvadītajā sezonā pelnīja 3,1 miljonu dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/montreal-canadie...


Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
6

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
29

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.