Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" Covid-19 draudu dēļ uz laiku atstādina deviņus spēlētājus

Andrejs Siliņš

"Penguins" Covid-19 draudu dēļ uz laiku atstādina deviņus spēlētājus
Teodors Bļugers. Foto: Richard Ulreich/Zumapress.com/Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" paziņojis, ka līdz ar vārdā neminēta komandas pārstāvja tiešu kontaktu ar kādu personu, kas inficējusies ar Covid-19, nolemts no treniņnometnes uz laiku atstādināt deviņus spēlētājus.

"Penguins" organizācija uzzinājusi par notikušo svētdien, un deviņu spēlētāju atstādināšana no dalības treniņnometnē veikta piesardzības nolūkos. Šie deviņi hokejisti atgriezīsies pie pārējās grupas tajā brīdī, kad būs iziets NHL izstrādātais drošības protokols un pienākuši visu testu rezultāti.

Bļugers nav starp deviņiem hokejistiem, kas izolēti no pārējiem. Šodienas pirmajā treniņā Teodors darbojies ceturtajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Brendonu Tanevu un Zeku Estonu-Rīzu.

Šodien sākas NHL klubu treniņnometnes pirms 1. augustā iecerētā sezonas pabeigšanas turnīra sākuma. Komandām ir nepilnas trīs nedēļas laika, lai sagatavotos izšķirošajām kaujām par Stenlija kausu, taču jādomā, ka vīrusa izplatība ietekmēs gatavošanās procesu, kas komandām varētu sanākt visai saraustīts.

Latvijas līdzjutējiem jātur īkšķi par trīs mūsu spēlētāju gaitām sezonas noslēgumā. Teodors Bļugers ar Pitsburgas "Penguins" play-in jeb kvalifikācijas cīņās spēlēs pret Monreālas "Canadiens", bet Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks ar Kolumbusas "Blue Jackets" stāsies pretī Toronto "Maple Leafs".

     [+] [-]

, 2020-07-13 20:07, pirms 4 gadiem
Nekas tur nebūs .. var droši likties mierā, nāk rudens un būs tāpat pipec! 😉