Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Flerī pagarina līgumu ar ''Golden Knights'' uz vēl trim sezonām

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Flerī pagarina līgumu ar ''Golden Knights'' uz vēl trim sezonām
Marks Andrē Flerī
Foto: Gary A. Vasquez/USA Today Sports/Scanpix

Vegasas ''Golden Knights'' komandas pamatvārtsargs Marks Andrē Flerī, kuram vēl ir ar klubu spēkā esošs līgums uz nākamo sezonu, nolēmis pagarināt sadarbību ar Vegasu uz vēl trim sezonām par 21 miljonu dolāru.

33 gadus vecais Marks Andrē Flerī bija viens no Vegasas ''Golden Knights'' galvenajiem stūrakmeņiem kluba debijas sezonā NHL. Lai arī lielu daļu sezonas nācās izlaist veselības likstu dēļ, kanādietis demonstrēja teicamu sniegumu un palīdzēja ''Golden Knights'' sasniegt Stenlija kausa finālu, kur gan finālsērijā ar 1:4 tika atzīts Vašingtonas ''Capitals'' pārākums.

Regulārajā sezonā Flerī Vegasas komandas vārtus sargāja 46 spēlēs, atvairot 92,7% pretinieku metienu un ielaižot 2,24 vārtus vidēji spēlē. Stenlija kausa izcīņā pieredzējušajam vārtsargam tādi paši rādītāji. Flerī kopš ienākšanas NHL 2003. gadā bija pārstāvējis tikai Pitsburgas ''Penguins'' komandu, tomēr pēc 2016./17. gada sezonas, kad pamatvārtsarga vietu jau bija ieņēmis Mets Marejs, ''Penguins'' neizmantoja iespēju paturēt Flerī komandas sastāvā un paplašināšanas draftā ļaujot vārtsargu savām rindām pievienot Vegasai, ko klubs arī izdarīja.

2003. gada drafta pirmajam numuram Flerī ar ''Golden Knights'' vēl bija spēkā esošs līgums uz nākamo sezonu, pēc kuras kanādietis kļūtu par neierobežotu brīvo aģentu. Flerī un Vegasa nupat vienojušies par jaunu trīs gadu līgumu 21 miljona vērtībā.

Vārtsargs iepriekš izteicies, ka pavadītais gads Vegasā bijis lielisks un ka pieredzējušais hokejists ''Golden Knights'' rindās kādreiz labprāt arī noslēgtu karjeru. ''Mēs ar ģimeni ļoti mīlam Vegasu, un esmu ļoti priecīgs, ka varēšu vēl ilgāk spēlēt kopā ar saviem lieliskajiem komandas biedriem, būt šajā organizācijā un spēlēt šo līdzjutēju priekšā. Tā ir svētība,'' prieku par parakstīto līgumu pauda Flerī.

Izmantotie resursi:
NHL

     [+] [-]

, 2018-07-13 19:36, pirms 6 gadiem
Spēcīgs klubs ar talantīgu vārtsargu! Gan jau par šiem trīs gadiem izcīnīs vel kādu Stenliju.

     [+] [-]

, 2018-07-13 19:44, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Spēcīgs klubs ar talantīgu vārtsargu! Gan jau par šiem trīs gadiem izcīnīs vel kādu Stenliju.
Ja viņi nākamajas 3 sezonās vairāk kā vienu reizi tiks līdz play-off, tas jau būs labi.

     [+] [-]

, 2018-07-14 10:26, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Ja viņi nākamajas 3 sezonās vairāk kā vienu reizi tiks līdz play-off, tas jau būs labi.
Kā saka, ja komandas "mugurkauls" un treneris paliks, tad kapēc, lai šie netiktu PO un gana regulāri? Flerī joprojām ir labā formā, ko arī parādija pagājušā sezona un pat tad kad bija notraumēti gan Flerī, gan Subbans pat tālākie "bekapi" tad gana neslikti vilka komandu! Un 33 gadi kīperam nav vēl nekāds vecums, bet praktiski labākie gadi. Par kausa izcīnīšanu tur vēl var pastrīdēties un to izcīnīt nebūs viegli, bet ja lietas tur kardināli nemaisnīsies, tad tikšana PO viņiem vispār būtu jāuzstādā kā "programma minimums".